Στην Τουρκία στελέχη της διοίκησης του Εθνικού Κοζάνης (Φωτογραφίες)

5 Νοεμβρίου 2023
14:05

Στο πλαίσιο των πολλαπλών δράσεων που πραγματοποιεί ο Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ για την διάδοση και ανάπτυξη του αθλητισμού στο μακρινό Mardin της Τουρκίας βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στελέχη της διοίκησης του Εθνικού Κοζάνης.

 

Σκοπός του ταξιδιού, η συνάντηση με στελέχη της ομάδας Omerli spor του Mardin και η ανταλλαγή απόψεων με στόχο την καλλιέργεια στα παιδιά του αθλητικού πνεύματος και του υγιεινού τρόπου ζωής, μέσω της άθλησης.

 

Οι συνομιλίες έγιναν σε απόλυτα φιλικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα, και έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδας Omerli Spor η πρόσκληση που έγινε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Εθνικού Θωμά Γκιάτα να επισκεφτούν την Κοζάνη σε ανταπόδοση της φιλοξενίας στο Mardin.

 

Με χαρά λοιπόν θα δεχτούμε την προσεχή άνοιξη τους Τούρκους φίλους σε αυτή την προσπάθεια καλλιέργειας του αθλητικού πνεύματος και της διάδοσης του Handball!


 

2 σχόλια

  • Από μία φωτογραφία των γραφείων ενός απλού επαρχιακού συλλόγου της Τουρκίας….αντιλαμβανόμαστε το επίπεδο του εθνικισμού των γειτόνων μας…

    • Και ο Εθνικός αν διαβάσεις την ιστορία του, κομμάτι του Εθνικισμού της Ελλάδας είναι (της 7ετιάς) εξου και το όνομα Εθνικός. Συγχαρητήρια στην διοίκηση του Εθνικού για την κίνηση του, η οποία ειναι στο πνεύμα του καταστατικού του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.