Ολυμπία Τελιγιορίδου : «Είναι το δεύτερο Πανεπιστημιακό τμήμα που καταργείται οριστικά επί ΝΔ και με θητεία Αντωνίου»

7 Νοεμβρίου 2023
08:29

 

Είναι η δεύτερη φορά που σε κοινοβουλευτική θητεία της κυρίας Αντωνίου καταργείται οριστικά από τη ΝΔ Πανεπιστημιακό τμήμα στην Καστοριά. Η πρώτη ήταν με την κατάργηση της Αρχιτεκτονικής.

Η μόνη αλήθεια είναι πως εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ψηφίσαμε τη δημιουργία πανεπιστημιακού τμήματος και η κ. Αντωνίου της ΝΔ ψήφισε την κατάργησή του.

Όλα τα άλλα που ειπώθηκαν κρύβουν αυτήν την αλήθεια.

Οι δικαιολογίες της κ. Αντωνίου  είναι μπανανόφλουδες για απρόσεκτους.

Υ.Γ. Ας ρωτήσει κάποιος την ΝΔ και την κ. Αντωνίου  αφού όπως λένε εμείς δεν τα προετοιμάσαμε καλά ,   αυτοί επί 4,5 χρόνια γιατί δεν το προετοίμασαν; Η απάντηση είναι απλή.  Δεν ήθελαν!

 Όπως δεν ήθελαν και το τμήμα Διεθνούς Εμπορίου το οποίο είχαν υπό κατάργηση εκτός μηχανογραφικού για 3 χρόνια, ενώ  εμείς το επαναφέραμε  στο μηχανογραφικό το 2017 και το αναβαθμίσαμε σε Οικονομικό τμήμα για το οποίο είμαστε περήφανοι. Γιατί εμείς θέλαμε!

Ολυμπία Τελιγιορίδου

5 σχόλια

  • Σιγά τον πολυέλαιο…

    Λέτε πανεπιστήμιο και φουσκώνετε σαν διάνοι. Στο εξωτερικό τέτοιου είδους “πανεπιστήμια” τα έχουν για να παίρνουν ειδικευμένους εργάτες.

  • Για να καταργηθεί θα πρέπει πρώτα να λειτουργεί … και παρόλο που ήσασταν 5 χρόνια δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ … άρα ΛΑΙΚΊΖΕΙΣ.

  • Κλασσικοι δεξιουληδες παραδοση και αυθεντια στα λουκετα
    νομιζουν με το θολομενο τους μυαλο οτι θα φερουν εδω ιδιωτικα πανεπιστημια και ετσι θα πεσει χρημα στην περιοχη
    την περιοχη δηλαδη που επι των ημερων τους την απαξιωσαν και την εκαναν κρανιου τοπο.

    • Καλώς τον Ζαβοζαιο !!!! Αχ έρμε τι σου μέλε να πάθεις , δωδεκα χρόνια βλέπω να έχουμε πρωθυπουργό τον Μητσοτακη .,Σας έχει διαλύσει ο παίδαρος . Κουλη λέτε και κλαίτε όλοι οι Ζαβοι παρέα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.