Σήμερα Τρίτη 7/11, στην Κοζάνη, η παράσταση “Βότκα Μολότωφ”

7 Νοεμβρίου 2023
09:21
Κανένα σχόλιο

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου, βασισμένη στη διασκευή του Νηλ Σάιμον πάνω στα διηγήματα του Τσέχωφ, πριν την sold out παράσταση την Τρίτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 21:15, έρχεται με μία ακόμα παράσταση, στις 18:15 την ίδια ημέρα στην Αίθουσα Τέχνης.

Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης

Στο ρόλο του Τσέχωφ, ο Τάσος Χαλκιάς

Παίζουν (αλφαβητικά): Ιωάννης Απέργης, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Κατερίνα Γερονικολού, Λυδία Σγουράκη, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Χάρης Χιώτης

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.more.com/theater/botka-molotof/ & 2107622034

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.