Κοζάνη: Εγκαίνια και Αγιασμός της νέας στέγης της Ένωσης Ποντίων Κυριών Δυτικής Μακεδονίας ‘’Η ΜΝΗΜΗ’’ (Φωτογραφίες)

7 Νοεμβρίου 2023
19:20

Η Ένωση Ποντίων Κυριών Δυτικής Μακεδονίας ‘’Η ΜΝΗΜΗ’’, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα τα εγκαίνια της νέας της στέγης, επί της οδού Βεροίας 16, στην Κοζάνη.

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Πατέρα Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη, σε κλίμα σεμνό, κατανυκτικό, γεμάτο συγκίνηση. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις ευχές, τις συμβουλές και την ευλογία του. Επίσης ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους που παραβρέθηκαν σε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή για όλους μας.

Φιλοδοξούμε η νέα μας στέγη να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ΜΝΗΜΗ ώστε να αναπτύξει δυναμικότερα την πολιτιστική της δύναμη στην περιοχή μας, αλλά κυρίως, να αποτελέσει εστία συναθροίσεις που θα φέρει τη νέα γενιά πιο κοντά στις αξίες και τις παραδόσεις του Πόντου.

Η Πρόεδρος

Γεωργία Τσαρίδου

5 σχόλια

  • Καλή αρχή στο νέο σας σπίτι.Αλλα μια απορία και συγχρόνως ζήτημα πολιτικό κοινωνικό και σκανδαλώδες θα έλεγα.
    Εισασταν άστεγες ως σύλλογος τόσο καιρό και δεύτερον νοικιάζεται σε άλλο χώρο ενώ η Περιφέρεια ο Δήμος το κράτος όλοι εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες έχουν συνδράμει στην αναγερση της Στέγης ποντιακού πολιτισμού στην Κοζάνη.Δεν υπήρχε σε αυτόν τον τεράστιο και χωρίς πολιτιστική δραστηριότητα χώρο ένα γραφείο να σας στεγάσει;
    είναι ιδιόκτητος χώρος ; σε ποιον ανήκει εάν δεν ανήκει και στο σύλλογο σας; Νομίζω τα ερωτήματα μου είναι εύλογα και χρήζουν απάντησης

  • Αυτο το κτίριο και ο αιωνόβιος πρόεδρος Σανιδης της Ποντιακής εστίας λέσχης στέγης πώς λέγεται τι ρόλο παίζει ποιους εκπροσωπεί ;
    Είναι δυνατόν να μην έχει να στεγαστεί ο παραπάνω σύλλογος να νοικιάζει και να μην έχει γραφεία στην ποντιακή Εστία Κοζάνης.
    Κάποιος να επέμβει ρε παιδιά πατρική του κληρονομιά είναι και κάνει ότι θέλει;

  • Τραγελαφικά,σύλλογος Ποντίων Κυριών και δεν της θέλει ο πρόεδρος στο χώρο της Στέγης Ποντιακού ελληνισμού.Τι στέγη είναι τότε.

    Καλή επιτυχία κυρίες

  • Αλήθεια είναι τα παραπάνω? Νοίκιασαν χώρο εκτός της ποντιακής στέγης;
    Τσιφλίκι του Σανιδη είναι ο χώρος.; Έτσι κι αλλιώς μόνο να πληρώνεις το αμφιθέατρο είναι όποιος κάνει εκεί εκδήλωση πληρώνει αδρά.Δεν είδαμε και καμμία πολιτιστική δραστηριότητα άξια λόγου της Ευξείνου λέσχης.Μακαρι ο σύλλογος Μνήμη να συμπληρώσει το ποντιακό πολιτιστικό κενό που υπάρχει στην κοζανη

  • Διχασμένη μνήμη έδιωξε τις γυναίκες από το ποντιακό σύλλογο για να μην τον φάνε την προεδρία.Αιδως Αργείοι..!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι