kozan.gr: Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου: Ζευκλής σε Καραμπατζιά: “Άκου παλιοφασισταριό” – “Φασίστας είστε. Εγώ είμαι κομμουνιστής” απάντησε ο Μ. Καραμπατζιάς (Βίντεο)

7 Νοεμβρίου 2023
21:04

Μια πρωτοφανής κόντρα μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζευκλή και του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μιχαλη Καραμπατζιά σημειώθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου το βράδυ της Τρίτης 7/11 κι αφορούσε, όπως φάνηκε, κάποιους “ανοιχτούς λογαριασμούς” των δύο από την εκλογική τους αναμέτρηση στις 8 Οκτώβρη. Όπως είπε ο Δήμαρχος Βοΐου αναφερόμενος στον Μ. Καραμπατζιά ο ίδιος κι ο συνδυασμός του δέχτηκε  ένα πόλεμο λάσπης  με μομφές, υπονοούμενα και κατηγορίες για τέλεση κακουργήματος, ότι έχουν παρανομήσει, ότι θα τους πάρει η “κλούβα”, ότι έχουν θάψει κάποια εκατοντάδες σκυλιά στο Τσοτύλι  κ.α., ζητώντας του να τα ανακαλέσει – ανασκευάσει, λέγοντας συγνώμη ή να τα αποδείξει. Ο Μ. Καραμπατζιάς υπεραμύνθηκε των αναφορών του λέγοντας πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγνώμη και μάλιστα στο θέμα των σκυλιών επικαλέστηκε αναφορές από φιλοζωικές οργανώσεις. Αυτή η στάση του Μ. Καραμπατζιά, ειδικά στις κατηγορίες στο θέμα των σκυλιών εκνεύρισε σε κάποια στιγμή τον Δήμαρχο Βοΐου που του είπε “Άκου παλιοφασισταριό”  με τον Μ. Καραμπατζιά να του απαντά “Φασίστας είστε. Εγώ είμαι κομμουνιστής”. Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.

17 σχόλια

  • Υπερόπτης ο Ζευκλης,πάντα μιλούσε υποτιμητικά σε όλους ο καρδινάλιος,80% έχει πάρει όμως οπότε ας τον λουστούνε εκεί στην Σιάτιστα και στα παρακλάδια της

    • Η φόλες δεν είναι ευθύνη του Δημάρχου βέβαια. Πρέπει να μην έχεις καρδιά για να ρίξεις φόλα. Μακάρι να πιάσουν αυτόν που το κάνει

  • Κρίμα για το Βόιο να είναι αντιπολίτευση για άλλα 5 χρόνια ο κύριος καραμπατζιας. Πιστεύω πως αυτοί που τον ακολούθησαν να καταλάβουν το λάθος τους.

  • Ο Ζευκλής την ψώνισε ως φαίνεται! Ωραία λόγια, μπράβο. Αλλά αν δεν έχεις ουσιαστικό αντίπαλο, βγαίνεις και δήμαρχος, άσχετο αν ο δήμος χρωστάει πολλά χρήματα, για να περηφανεύονται κάποιοι ότι κάνουν εκδηλώσεις και να γυρνάνε στο Βόιο ως Λουδοβίκοι και Μαρίες Αντουανέττες

  • τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ

  • Το ” παλιοφασισταριό” το ακούσαμε όλοι. Δεν αντιμετωπίζεις έτσι τους αντιπάλους. Λάθος μέγα που σε ψήφισα.

  • Επίπεδο Δημάρχου…..κρίμα για τους βοοιάτες,,, Επιτελους πρέπει να γίνει και να μην έχει δικαίωμα ο κάθε υπανάπτυκτος να βάζει υποψηφιοτητα πουθενά!!!!!

  • Να ήταν ο μόνος που έβρισε, πριν τις εκλογές άκουσα έβρισε και άλλον, πρώην θεσμικό παράγοντα. Τώρα που ξαναβγήκε μην τον μιλάτε μην τον κοιτάτε γιατί αλλιώς… που θα πάτε να κρυφτείτε!!!

  • Ο λόγος του Καραμπατζιά είναι περισσότερο ευπρεπής ενώ του άλλου έχει μια υπεροψία, μια καχυποψία και όλα τα σε ….ψία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι