Καταγγελία αναγνώστη στο kozan.gr για φόλες στην Άρδασσα Εορδαίας

8 Νοεμβρίου 2023
07:53

Σας στέλνω για μια ενημέρωση που θα ήθελα αν γίνεται να αναρτήσετε. Δευτέρα και Τρίτη στην Άρδασσα κάποιος  έριξε φόλες και σκότωσε  σκυλιά του χωριού. Στην πλατεία και στις γύρω γειτονιές υπήρχαν τουλάχιστον 10 σκυλιά.  Έχουν ψοφήσει και δύο οικόσιτα ζώα τα οποία έτυχε να είναι ελεύθερα στο χωριο. Εγώ είμαι απλά ένας φιλόζωος που ψόφησε το σκυλί του χθες και ψόφησαν ακόμη 2 τα οποία τάιζα στην περιοχή. Θα κινηθώ νομικά με σκοπό να βρεθεί το κτήνος που έκανε κάτι τέτοιο .

4 σχόλια

  • ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. Κρίμα σε αυτά τα ζώα που αναγκάστηκαν να ζουν με το χειρότερο είδος ζώου. Τον άνθρωπο ! Ευχομαι ο Θεός να έχει πλάνο για αυτούς τους δολοφόνους.

  • Αυτή είναι η άλλη δυστυχώς κατάληξη του όλου τραγικού και γελοίου Νόμου, ενός Νόμου περί προστασίας των ζώων χωρίς υποδομες, απλά έγινε ένας νόμος χωρίς να λυθούν τα προβλήματα και από τις δύο μεριές και να προσταψουν τα ζώα αλλά και τον πολίτη που δυστυχώς έχει μείνει απροστάτευτος στις ορέξεις των αδέσποτων…και δυστυχώς πιστεύω αν και είμαι αντίθετος στο θέμα “φόλα”ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες τέτοιες ενέργειες.
    Αλλάξτε τον νόμο εδώ και τώρα και μελετήσετε το θέμα υποδομών απ’ την αρχή, προστατέψτε τον πολίτη άνθρωπο της χώρας…όχι μόνο τα ζώα, κατάντησε ο άνθρωπος έρμαιο των αδέσποτων με την ανοχή του τραγικού νόμου.. και δήθεν φιλοζωων…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι