Σημερινές (8/11) εικόνες του kozan.gr από τις εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Λασσάνη στην Κοζάνη (Bίντεο & Φωτογραφίες)

8 Νοεμβρίου 2023
13:23

Σημερινές (8/11) εικόνες του kozan.gr από τις εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Λασσάνη στην Κοζάνη

 

 

19 σχόλια

  • Υπόγειο Παρκιγκ στην υπό ανάπλαση ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΣΑΝΗ…
    Μια ακόμα χαμένη ευκαιρία για την Κοζάνη από την προσφάτως «χαμένη» δημαρχιακό Αρχη του Λ Μαλουτα .
    Εδώ και 35 χρόνια ήταν αίτημα του κόσμου για υπόγειο παρκιγκ για να ανασάνει λίγο από την ασφυκτική συμφόρηση .
    Είναι επείγον να σταματήσουν ΤΩΡΑ οι εργασιεσ και να αναθεωρηθεί ριζικά η σχετική μελέτη για την ανάπλαση με κατασκευή υπογείου ΠΑΡΚΙΓΚ ..!!!

    • Έχεις την εντύπωση ότι αν γινόταν πάρκινγκ θα ήταν δωρεάν?
      Ποιος θα το χρηματοδοτήσει το πάρκινγκ?
      Στην Κοζάνη δεν θέλετε να βάλετε το μισό ευρώ για το παρκάρισμα θέλεις και υπόγειο πάρκινγκ απέναντι από το σπίτι σου και τζάμπα….
      Ρυζόγαλο θέλεις?

      • Με την ανάπλαση της πλατείας Λασσάνη και των γύρο δρόμων [Αρχελαου, Ερμού κλπ], καταργούνται 142 [εκατον σαράντα δύο], θέσεις ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ .

        ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

        ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ,και δεν έχει κόστος.

        • Έλα ρε συ…. έτσι γίνονται οι μελέτες και οι εντάξεις έργων? Αλλάζεις ένα σχέδιο και όλα καλά….
          Τι λες ρε παιδί μου

  • Όσο δύσκολο κι αν είναι ή αν φαίνεται ότι είναι πρέπει να αναθεωρηθεί ριζικά η μελέτη και να γίνει υπόγειο παρκιγκ. Στις περισσότερες πόλεις της Ευρώπης υπάρχουν υπόγεια παρκιγκ στις πλατείες τους .
    Εμείς στην Κοζάνη για ποσά χρόνια ακόμα θα υποστούμε τις συνέπειες της καθυστερημένης πολιτικης του Μαλουτα.;!
    Μαλλον ομως κυριάρχησαν οι προεκλογικές σκοπιμότητας και άρχισαν άρον-άρον οι εκσκαφές της πλατείας χωρίς να δίνουν ριζικές και αναγκαιες λυσεις .!

    • Και στην Αθήνα κάτω από πλατείες υπάρχουν υπόγεια πάρκινγκ. Μην επικαλείστε συνέχεια τις ευρωπαϊκές πόλεις. Αυτό που σκοπίμως αποφεύγετε να αναφέρετε όλοι οι υπερασπιστές της ιδέας του υπόγειου πάρκινγκ είναι ότι αυτά τα πάρκινγκ τα διαχειρίζονται μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι με χρέωση! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται κυρά Τασία μου! Ο τζάμπας πέθανε!

  • Αν γίνει υπόγειο παρκιγκ οι πρώτοι που θα ωφεληθούν είναι οι καταστηματάρχες πέριξ της πλατείας Λασανη κι ας νομίζουν ότι θα ζημιωθούν διοτι καθημερινά θα περνάει από τα μαγαζιά τους χιλιάδες κοσμος που θα παρκάρει άνετα πλέον χωρίς καμία πίεση .!

    • Οι καταστηματάρχες δεν έχουν πρόβλημα με το πάρκινγκ, μην μπερδεύεστε.Άλλοι έχουν συμφέροντα, να μην γίνει ΔΗΜΟΤΙΚΟ πάρκινγκ.Δεν θέλει και πολύ σκέψη.Και το πρόβλημα, με το κόσμο δεν είναι το πάρκινγκ, χρήματα δεν υπάρχουν και αν χρειαστείς κάτι πας και με τα πόδια

    • Άνετα εννοείς μάλλον σε μεγάλων διαστάσεων θέσεις στάθμευσης? Και χωρίς καμία πίεση εννοείς μάλλον τζάμπα? Για το πρώτο μπορεί, γιατί λόγω σχήματος πλατείας οι θέσεις μάλλον θα ήταν άνετες. Για το δεύτερο λυπάμαι που θα σε προσγειώσω στην πραγματικότητα αλλά τζάμπα δεν θα ήταν. Τα υπάρχοντα parking είναι άδεια γιατί ο κόσμος δυσκολεύεται να πληρώσει για στάθμευση, γιατί να πληρώσει στο υπόγειο της πλατείας? Μάλλον επειδή θα είναι πιο άνετο! Ρε τι ζούμε?

  • Ερώτηση αν ξέρει κανείς ας μου απαντήσει, η ανάπλαση περιλαμβάνει και τους 4 γύρω δρόμους ή μόνο τα στενά όρια της πλατείας; Αν δεν αφορά το σύνολο του τετραγώνου με τα απέναντι δηλαδή πεζοδρόμια τότε θα πρόκειται για μια τρύπα στο νερό. Τζάμπα τα λεφτά που θα δοθούν. Θα δίνονταν κάποια λίγα ώστε να διορθωθούν τα λάθη και με τα υπόλοιπα θα γίνονταν 5 πλατείες καινούργιες σε πέντε γειτονιές της πόλης.

      • Εξυπνάδες… πλατεία είναι και οι δρόμοι που περιβάλουν την πλατεία, όπως έγινε και στην κεντρική. Τώρα αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να καταλάβεις πρόβλημα σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι