Kozan.gr: Πανκοζανίτικη συγκέντρωση διοργάνωσαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις το πρωί της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

9 Νοεμβρίου 2023
12:08

Πανκοζανίτικη συγκέντρωση διοργάνωσαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις το πρωί της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία Κοζάνης. Οι συνταξιούχοι της Κοζάνης διεκδικούν την άμεση πρόσληψη γιατρών, νοσηλευτών και τη δημιουργία αιμοδυναμικής μονάδας στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο. Ενώ τα γενικότερα αιτήματα που θέτουν έχον να κάνουν με την αύξηση των συντάξεων, την επαναφορά των δώρων, την καταβολή των αναδρομικών 2015 – 2016, την ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς, σύνταξη χηρείας στο 70% του αποθανόντος, ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις, καταβολή των συντάξεων σε όσους χρωστάνε στα Ασφαλιστικά Ταμεία με ρύθμιση των χρεών, κατάργηση Δημοτικών Τελών για συνταξιούχους με ετήσια σύνταξη έως 12.000 ευρώ και η εθνική σύνταξη να αποδίδεται σε όλες τις συντάξεις. Παράλληλα διεκδικούν, να ανοίξουν όλες οι δομές υγείας που παραμένουν κλειστές και να δημιουργηθούν δημόσιες δομές οίκων ευγηρίας, να προσληφθεί προσωπικό στον ΕΦΚΑ να εξοπλιστεί με όλα τα αναγκαία τεχνικά μέσα για την άμεση έκδοση των συντάξεων.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.