kozan.gr: Ποια είναι αυτή η Αντιδημαρχία που δεν υπάρχει σήμερα και σκέφτεται να δημιουργήσει ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης και με ποιο σκεπτικό (Βίντεο)

11 Νοεμβρίου 2023
23:52

Ποια είναι αυτή η Αντιδημαρχία που δεν υπάρχει σήμερα και σκέφτεται να δημιουργήσει ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης και με ποιο σκεπτικό.

 

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

13 σχόλια

    • Δεν θα τον προσλάβουμε στην επιχείρησή μας, μας ενδιαφέρει η πρόοδος και η λύσεις στα προβλήματα της πόλης. Το βιογραφικό του ως δημάρχου πλέον θα το ζητήσουμε στο τέλος της θητείας του.

    • Ούτε βιογραφικό ούτε πρόγραμμα είδαμε αλλά βγήκε κατά τ’ άλλα χωρίς υποστήριξη από πολιτικά γραφεία και άλλους!!!

  • Στη Διεύθυνση τοπικής οικονομικής ανάπτυξης υπάγεται ο τουρισμος και αντιδήμαρχος τοπικής οικονομικής αναπτύξης υπαρχει (αν δεν έδωσε έμφαση σάλο θέμα ) αν δημιουργηθεί αντιδημαρχία Τουρισμού η διεύθυνση τοπικής οικονομικής ανάπτυξης θα έχει δυο αντιδημάρχους.

  • Στο κανάλι ποτέ θα πάει ακόμα τον περιμένουν για ντιμπέιτ έχουν σκάσει από το κακό που τούς βρήκε μετά την ήττα μαλούτα

  • Μια συνέντευξη υποδειγματική ενός ανθρώπου που ξέρει να σέβεται την κοινωνία , τον εαυτό του και το ρόλο του . ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. . ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ .!
    Όσο για τα μικρόψυχα σχόλια καποιων Καλο θα είναι να σοβαρευτούν λίγο και να κρίνουν το νέο δήμαρχο από τα εργα του .
    Αν έχουν άλλη αντίληψη και δε σέβονται το αποτέλεσμα ας φάρους στη Δημαρχία τον αρεστό τους αν υπαρχει τρόπος .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.