Ότι δεν παραδίδει την έδρα της, όπως κάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης τους αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ να πράξουν, δηλώνει στο in η βουλευτής Φλώρινας, Πέτη Πέρκα.

«Έχω νωπή εντολή να υπηρετήσω την περιοχή μου με το πρόγραμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς. Αυτός που έχει μετακινηθεί από αυτή τη γραμμή είναι ο νέος πρόεδρος και ο νέος ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε.

«Κασσελάκης ως άλλος Μπλερ – Η μεγαλύτερη νίκη Μητσοτάκη»

Την τοποθέτηση – καταπέλτη που θα πραγματοποιούσε στη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αν δεν αποχωρούσε από αυτήν δημοσιοποίησε νωρίτερα σήμερα, Κυριακή, η κυρία Πέρκα, που  ανήκει στην «Ομπρέλα».

Μάλιστα, στη δημοσίευση της τοποθέτησής της αναφέρει ως «τραγική» τη χθεσινή διαδικασία της Κεντρικής Επιτροπής.

Στο κείμενο χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ως «τη μεγαλύτερη επιτυχία του Μητσοτάκη είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του» παραλληλίζοντας την εκλογή του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την ατάκα της Μάργκαρετ Θάτσερ, που είχε τονίσει πως «η μεγαλύτερη επιτυχία της είναι ο Τόνυ Μπλερ και οι νέοι Εργατικοί».

«Η επικράτηση του νεο-προεδρικού μετώπου είναι η άλλη όψη του αντί-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου του οποίου ηγήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αντι-αριστερή υστερία, πλασίμπο αριστεία, διαρκής επίκληση των «αγωνιστών της καθημερινότητας και όχι των αγωνιστών των γραφειων» απέναντι στους αριστερούς του Κολωνακίου, τους δικαιωματιστές, την θολό κουλτουριάρικη ελίτ, την αριστερά του καναπέ, τους ανεπάγγελτους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καταληκτικά η Πέττη Πέρκα ανέφερε για τη νέα ηγετική ομάδα πως «σε ένα οργουελικό σκηνικό όπου με το που ξεμπερδεύουν με τον ένα εσωτερικό εχθρό απλά έχει σειρά ο επόμενος, έτοιμοι από καιρό να χρεώσουν την ήττα που τους περιμένει την επόμενη φορά που θα στηθούν κάλπες».

in.gr