Πέτη Πέρκα (Βουλευτής Φλώρινας): «Δεν παραδίδω την έδρα μου» λέει στο in.gr

12 Νοεμβρίου 2023
21:10

Ότι δεν παραδίδει την έδρα της, όπως κάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης τους αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ να πράξουν, δηλώνει στο in η βουλευτής Φλώρινας, Πέτη Πέρκα.

«Έχω νωπή εντολή να υπηρετήσω την περιοχή μου με το πρόγραμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς. Αυτός που έχει μετακινηθεί από αυτή τη γραμμή είναι ο νέος πρόεδρος και ο νέος ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε.

«Κασσελάκης ως άλλος Μπλερ – Η μεγαλύτερη νίκη Μητσοτάκη»

Την τοποθέτηση – καταπέλτη που θα πραγματοποιούσε στη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αν δεν αποχωρούσε από αυτήν δημοσιοποίησε νωρίτερα σήμερα, Κυριακή, η κυρία Πέρκα, που  ανήκει στην «Ομπρέλα».

Μάλιστα, στη δημοσίευση της τοποθέτησής της αναφέρει ως «τραγική» τη χθεσινή διαδικασία της Κεντρικής Επιτροπής.

Στο κείμενο χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ως «τη μεγαλύτερη επιτυχία του Μητσοτάκη είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του» παραλληλίζοντας την εκλογή του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την ατάκα της Μάργκαρετ Θάτσερ, που είχε τονίσει πως «η μεγαλύτερη επιτυχία της είναι ο Τόνυ Μπλερ και οι νέοι Εργατικοί».

«Η επικράτηση του νεο-προεδρικού μετώπου είναι η άλλη όψη του αντί-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου του οποίου ηγήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αντι-αριστερή υστερία, πλασίμπο αριστεία, διαρκής επίκληση των «αγωνιστών της καθημερινότητας και όχι των αγωνιστών των γραφειων» απέναντι στους αριστερούς του Κολωνακίου, τους δικαιωματιστές, την θολό κουλτουριάρικη ελίτ, την αριστερά του καναπέ, τους ανεπάγγελτους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καταληκτικά η Πέττη Πέρκα ανέφερε για τη νέα ηγετική ομάδα πως «σε ένα οργουελικό σκηνικό όπου με το που ξεμπερδεύουν με τον ένα εσωτερικό εχθρό απλά έχει σειρά ο επόμενος, έτοιμοι από καιρό να χρεώσουν την ήττα που τους περιμένει την επόμενη φορά που θα στηθούν κάλπες».

in.gr

10 σχόλια

  • Ο Κασσελάκης έχει πιο νωπή εντολή όσο και αν δεν το πιστέψετε.

    Δεν χρειαζόμαστε ένα ακόμη ΚΚΕ του 4-5% άκαμπτο,κολλημένο να κυνηγάει γύρω γύρω την ουρά του αριστερισμού μέχρι να πεθάνει χωρίς να καταφέρει τίποτα.

    Χαιρετίσματα στα αριστερόμετρα.

  • Αν παρέδιδε την έδρα Πως θα ζούσαν με την πενιχρή σύνταξη του δεκαχίλιαρου τουλάχιστον , με το σύντροφο της Δ Βίτσα που κι αυτός εχασε την έδρα . Όλοι σχεδόν αυτοί που αποχωρούν με την ομπρέλα δεν επανεξελέγησαν βουλευτές και φαίνεται η εκτίμηση που έχουν στους ψηφοφόρους .
    Ας ερχόταν στη φλωρινα να ρωτήσει αυτους που την ψήφισαν η κ Πέρκα που μας ήρθε ουρανοκατέβατη τα τελευταία χρόνια.!

  • να τους πετάξει έξω, όλους τους αργοσχολους,
    όλους τους τεμπελχαναδες που μιλάνε για ιδεολογικές
    καθαροτητες;αλλά το 2015,συγκυβερνησαν με τους ανελ!
    Στεφανε,πέταξε τους όλους, για ν ανασανει το κομμα!
    τι είπε ο ρασπουτιν;Ο τσακαλωτος;
    Η δική μου ομάδα,η ομάδα της Εφης και η ομάδα του
    Διονύση φευγουμε!
    να πάτε και να μην ξαναελθετε κι εσείς και οι ομπρέλες σας και τα αδιάβροχα σας!
    Καταντησατε τον ΣΥΡΙΖΑ,κατασκήνωση με τις ομάδες σας,ομαδαρχες!

  • Πέρκα ανήκεις στο θλιβερό 3% των παλαιοντόσαυρων…παραιτήσου και να τιμήσεις τον κώδικα δεοντολογίας που ψήφισες και αποδέχτηκες.

  • Λοιπον ακουστε κατι γιατι μας εχετε κουρασει….
    θελετε δε θελετε 150 χιλιαδες ανθρωποι εμπιστευτηκαν αυτο το παιδι για νεο προεδρο του Συριζα… τωρα επειδη δεν θελουν να δουλεψουν 5-6 … να μη τους χαρακτηρισω τωρα … και που κυριως τα τελευταια 4,5 χρονια ευθυνονται για την καθιζηση του κομματος με αποτελεσμα ο αλλος που εβλεπε εξωγηινους στο Λυκαβητο και χαιρετουσε πλαστικες κουκλες να κανει περιπατο με 41%…
    δεν θα σας κανουμε την χαρη. Ουτε θα γινουμε 2ο ΚΚΕ με 5 και 6%
    Ο Συριζα ηταν και θα ειναι κομμα εξουσιας…εφοσον δεν γουσταρετε αλλο παραδοστε τα κλειδια και αντε στο καλο τραβηχτητε μονοι σας. Να τελειωνει το παραμυθακι αυτο
    δεν θα ασχολουμαστε καθε μερα με την ομπρελιτσα

  • Αφού για τον μισθό βάζετε και βγαίνετε μήπως βάζετε για τον τόπο η τους συμπολίτες?? Φυσικά και δε θα την αφήσεις την καρέκλα…Που θα πας καλύτερα??

  • Νωπή εντολή πήρες αλλά για να υπηρετήσεις τον ΣΥΡΙΖΑ και να εκπροσωπήσεις το κόμμα στην νόμο Φλώρινας. . Τώρα σύμφωνα με το καταστατικό που ψήφισες και αποδέχτηκες πρέπει να παραδώσεις την έδρα. Δεν ανήκεις στον ΣΥΡΙΖΑ πλέον. Αλλά μάλλον η καρέκλα και ο μισθός είναι γλυκείς…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.