Η Τ.Ε. Ενεργειακού Κέντρου του ΚKE καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε κλιμάκιο του Κόμματος το Σάββατο 11 Νοέμβρη από μεμονωμένο ακροδεξιό στην Πτολεμαΐδα κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης

12 Νοεμβρίου 2023
22:38

Η Τ.Ε. Ενεργειακού Κέντρου καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε κλιμάκιο του Κόμματος το Σάββατο 11 Νοέμβρη από μεμονωμένο ακροδεξιό στην Πτολεμαΐδα κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης για αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης, την οποία αντιμετώπισαν με ψυχραιμία.

Το ΚΚΕ ποτέ δεν τρομοκρατήθηκε από τέτοιες ενέργειες και σε καμία περίπτωση τέτοιες συμπεριφορές δεν το πτοούν από το να συνεχίσει την προσπάθειά του να εκφράζει την αλληλεγγύη του στο λαό της Παλαιστίνης.

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, για την ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών, για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Πτολεμαΐδα 12/11/2023.

 

 

 

 

2 σχόλια

  • Οι ακροαριστεροί που βρωμίζουν όπου βρούν με αφισοκολλήσεις, την όποια αντίδραση τη βαφτίζουν ακροδεξιά. Ξυδάκι…

    • Οτι είναι φυσιολογικό στην αφισοκόληση να απαντάς με προπηλακισμούς και επίθεση δλδ;
      Δεν εκπλήσσομαι ότι η αντίδραση σου είναι αυτή (άκου ξυδάκι)
      Εσύ πως θα αντιδρούσες δλδ αν είχες την δυνατότητα; Αν σε έπαιρνε που λένε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι