Τον πρώην υφυπουργό Μεταφορών και  βουλευτή Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλο τίμησε με πλακέτα το σωματείο ραδιοταξί στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

13 Νοεμβρίου 2023
04:09

Τον πρώην υφυπουργό Μεταφορών και  βουλευτή Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλο τίμησε με πλακέτα το σωματείο ραδιοταξί στην Κοζάνη αναγνωρίζοντας την πολύχρονη βοήθεια και στήριξη σε διάφορα ζητήματα και προβλήματα του κλάδου.

 

16 σχόλια

    • Πρέπει να τον τιμήσουν και για τα διόδια της Καλαμιάς για τον δρόμο Κοζάνης Λάρισας και για όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο!!!

  • Έκαναν ένα μεγάλο λάθος !!!!!
    Έπρεπε να τιμήσουν και τον Υπουργό κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ κάτω απ τις οδηγίες του δούλευε ο κ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ !!!!
    Μην και τον ΚΟΥΛΗ !!!!!!

  • και εδώ βλέπουμε μια ωραία τηλεδιοίκηση σε μακέτο….αλλά ποιος ασχολείται με τους 57 νεκρούς των Τεμπών τώρα έτσι και αλλιώς δεν τους νοιάζει

  • Παλιό γλίτσες με μνήμη χρυσόψαρου που βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, δεν περίμενα κάτι καλύτερο.
    8 μήνες δεν έχουν περάσει από το έγκλημα που διαπράχθηκε και από το ξεμπροστιασμα που έφαγε για το ότι δεν υπάρχει τηλεδιοικηση μπροστά στις κάμερες και οι άλλοι δίνουν τιμητικές πλακέτες στον ψεύτη!
    Αλλά στο φινάλε για να λέμε του στραβού το δίκιο το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και οι βολεμενοι περισσότεροι εφόσον τον ξαναεβγαλαν βουλευτή.
    Θα ήθελα να ήξερα αν ήσασταν συγγενείς θυμάτων πως θα αντιμετωπίζατε την όλη κατάσταση,ίσως να μην το μάθω και ποτέ όμως σε έναν τόπο όπως αυτόν που υστερεί από ανθρωπιά και ενσυναίσθηση του ανθρώπινου είδους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.