Aναφορά αναγνώστη στο kozan.gr για πρόβλημα διέλευσης πεζών από σημείο της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

13 Νοεμβρίου 2023
10:36

Σε αυτή την πόλη πρέπει κάποιοι να επισημαίνουμε τα αυτονόητα για να γίνονται; Η Δημοτική Αστυνομία είναι μόνο για τα παρκόμετρα; Δηλαδή αν κάποιος κινείται πεζός στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο σημείο που φαίνεται στις φωτογραφίες όπου υπάρχει ένα καλάθι με σκουπιδια ή μια μητέρα με ένα καρότσι, θα πρέπει να κατέβει στο δρόμο για να περάσει από το σημείο με ότι κίνδυνο συνεπάγεται αυτό; Γιατί δεν απαγορεύουν για όσες μέρες θα είναι οι εργασίες να μην επιτρέπεται το παρκάρισμα εκεί ή να μετακινήσουν τον κάδο με τα μπάζα σε άλλο σημείο ή αν δεν γίνεται αυτό να τον φέρουν λίγο πιο μέσα στο δρόμο δημιουργώντας ένα μονοπατάκι να περνά ένα καρότσι. Είναι κατάσταση αυτή;

 

 

 

 

 

14 σχόλια

  • λες και ειναι το μονο σημειο στην πολη που πρεπει να βγεις στο δρομο γιατι δεν υπαρχει πεζοδρομιο… απειρα τετοια!

    Αλλα αυτο ενοχλησε τον κυριο/κυρια προσωπικα, γιατι απο εκει ηθελε να παει, αυτο ειπε! χαχαχα

  • Η Δημοτική Αστυνομία δεν είναι αδειοδοτικός μηχανισμός. Τα όποια παράπονα λοιπόν για το συγκεκριμένο σημείο μπορούν να εκφραστούν στην αρμόδια Διεύθυνση του Δήμου που αδειοδότησε την συγκεκριμένη κατάληψη άκριτα χωρίς να λάβει υπόψη το πλάτος του πεζοδρομίου και τα τυχόν εμπόδια που υπάρχουν εκεί. Επίσης αρμόδιος για την λήψη μέτρων σχετικά με τις εκτελούμενες εργασίες και τον γύρω χώρο είναι ο ιδιώτης μηχανικός και όχι η Δημοτική Αστυνομία.

    • 6 μήνες ανακαινίζουν απο τα πάνω μέχρι τα κάτω ας δείξουν μια άδεια κατάληψης πεζόδρομου ή δρόμου και την ανάλογη απόδειξη πληρωμής

  • Αν η Δημοτική Αστυνομία αρχίζει να γράφει (ευχής έργων ειλικρινά) όλους αυτούς που καθημερινά παρκάρουν όπου θέλουν, ολούς αυτούς χρησιμοποιούν ώς μόνιμο πάρκινγκ τα πεζοδρόμια και όλους τους επαγγελματίες που έχουν ιδιωτικοποιήσει το δρόμο μπροστά απο τα καταστήματά τους, σιγουρα τα πράγματα θα ειναι καλύτερα! Δε θα σας αρέσει μάλλον αυτό που περιέγραψα, αλλα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το νέο δήμαρχο να αποδείξει ότι έχει στόχους και δε θα αναλωθεί στα ίδια και στα ίδια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι