Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο & την Πέμπτη κατά τις ώρες από 07.05 έως 08.15 περίπου, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό από Βέροια έως Πολύμυλο με κατεύθυνση προς Κοζάνη, λόγω διέλευσης συρμού φορτηγών μεταφοράς ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας)

13 Νοεμβρίου 2023
11:10
Αύριο & την Πέμπτη κατά τις ώρες από 07.05 έως 08.15 περίπου, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό από Βέροια έως Πολύμυλο με κατεύθυνση προς Κοζάνη, λόγω διέλευσης συρμού φορτηγών μεταφοράς ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας – Νάουσας, στη συνέχεια τα οχήματα θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας – Έδεσσας – Δρεπάνου & τέλος θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.
📷 Φωτογραφία αρχείου

6 σχόλια

  • Γιατί δεν το κάνουν τα ξημερώματα στις 5 και το κάνουν σε ώρες που μετακινείται τόσος κόσμος για δουλειά; Γιατί τόση ταλαιπώρια στον κόσμο;

    • Γιατί γιατί να φτάσουν ξημερώματα στα τούνελ, θα πρέπει να φύγουν από το λιμάνι το βράδυ που έχει κίνηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

  • Σήμερα το μεσημέρι από Γιάννενα για Θεσσαλονίκη πριν το Μέτσοβο επί μία ώρα σιμειωτον με 40 Χλμ την ώρα. Χωρούσαν να περάσουν από δίπλα τα ιχ αλλά δεν άφηνε η αστυνομία. Ερώτημα πρώτον. Μπορώ εγώ να βγάλω μια νταλίκα στον δρόμο και να κόψω την κίνηση χωρίς να κατηγορηθώ για παρακοληση συγκοινωνίας? Δεύτερον ρώτησε κανείς εάν έχω στο ρεζερβουάρ βενζίνη για αυτό το λόγο, τρίτον αυτές οι ανεμογεννήτριες τις έχουμε μαζί με τους ιδιοκτήτες τους, είμαστε συνέταιροι? Είναι δημόσιοι? Τέταρτον την φθορά του δρόμου λόγο βάρους ποίος θα την πληρώσει στο τέλος? Δικαιοσύνη υπάρχει?

  • Με κατεύθυνση προς κρανίου τόπος Σιάτιστα όλος ο βιότοπος μετανάστευσε στης πόλης και τα χωριά με της ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά.

  • δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την καστάνια την παλιά εθνική οδό Βέροια Κοζάνη και να κάνουμε τόσα χιλιόμετρα Βέροια Έδεσσα Πτολεμαΐδα Κοζάνη ; εκτός αν υπάρχει πρόβλημα στην παλιά εθνική οδό.

    • Σε δύο σημεία κοντά στους Γεωργιανούς έχει φύγει ο μισός δρόμος και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν τα κάνει εδώ και χρόνια. Απαγορεύεται η κυκλοφορία μόνο για τα φορτηγά, αλλά η Τροχαία Βέροιας λέει και τα ΙΧ να πάνε από Έδεσσα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.