Καλλιόπη Βέττα – Ρένα Δούρου: “Υπήρξε ή όχι αντίδραση της Κυβέρνησης για τα περίπτερα «TurkAegean» της Τουρκίας και για το περίπτερο της «Βόρειας Κύπρου» στη διεθνή έκθεση «World Travel Market»​ στο Λονδίνο;”

13 Νοεμβρίου 2023
12:33

Κοινή Δήλωση των Τομεαρχών Τουρισμού και Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Είναι σαφές ότι η Κυβέρνηση δεν πήρε το μάθημά της από το φιάσκο με το σήμα TurkAegean που εξέθεσε τη χώρα και δεν έχει προβεί σε ενέργειες ώστε να ενεργοποιείται προληπτικά σε θέματα εμπορικών σημάτων και τουριστικών εκθέσεων. Το ψευδοκράτος συνεχίζει να διαφημίζεται μέσω ιδιωτικής εταιρείας σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις ως «North Cyprus» χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη αντίδραση όχι μόνο από το Υπουργείο Εξωτερικών αλλά ούτε καν από τους παριστάμενους υπουργούς Τουρισμού.

Πώς άραγε μπορεί να ερμηνευτεί η εκκωφαντική σιωπή, τόσο των κ.κ. Δένδια και Κικίλια πέρυσι όσο και των κ.κ. Γεραπετρίτη και Κεφαλογιάννη φέτος, που δεν βρήκαν έστω μισή κουβέντα να πουν, ούτε για τα περίπτερα «TurkAegean» της Τουρκίας αλλά ούτε και για το περίπτερο της «Βόρειας Κύπρου» στη διεθνή έκθεση «World Travel Market» στο Λονδίνο (6-8 Νοεμβρίου 2023);

Υπήρξε ή όχι συνεννόηση της ελληνικής κυβέρνησης και ειδικά της κας. Κεφαλογιάννη με την κυβέρνηση και  Υφυπουργείο Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, που αντέδρασαν για το θέμα;

Σε ποιες ενέργειες θα προβεί ώστε να μην συνεχιστεί η συμμετοχή και διαφήμιση της Τουρκίας με το σήμα «Turkaegean» και η εκπροσώπηση του ψευδοκράτους σε τουριστικές εκθέσεις;

Καλλιόπη Βέττα, Βουλευτής Κοζάνης,

Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ρένα Δούρου, Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών,

Τομεάρχης Εξωτερικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

9 σχόλια

    • Η καλύτερη συμφωνία που μπορούσε να επιτευχθεί και έτσι η Ελλάδα ξανακέρδισε το όνομα Μακεδονία που καπηλεύονταν για χρόνια οι σκοπιανοί με την προδοτικη΄ονομασια FYROM….δηλαδή πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

  • όση αντίδραση υπήρξε και στην προδοσία της Μακεδονίας !
    Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε γιά σχοινί !!

    • Το βετο το ασκησε ο κλοουν σας που παριστανει τον πρωθυπουργο σημερα?
      Πραγματι στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι γι αυτο καλυτερα να σωπαινετε δεξιουληδες της καταστροφης γιατι εχετε κανει πολυ χειροτερα

      • δεξιούλης έ;

        ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (αντιπολίτευση): Δεν απεμπολούμε το δικαίωμα βέτο στην ένταξη των ΣΚΟΠΙΩΝ στην Ε.Ε. Ο πρωθυπουργός ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δηλώνει : Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ένταξης στην Ε.Ε. της Β. Μακεδονίας !!!
        Η μεγαλύτερη κωλοτούμπα του αιώνα.
        O tempora o mores !!

      • Για τον δικό σας τον κλόουν που παριστάνει τον αρχηγό σας τι έχετε να πείτε;
        Αριστερούληδες της συμφοράς πολύ φασαρία για το τίποτε!

        • Ο δικος μας δεν ειναι ακομη πρωθυπουργος οταν γινει με το καλο τοτε θα κρινουμε αν πραττει σωστα η οχι.
          Το μαρκετ πας δεξιουλη της φανφαρολογιας μη ξεχασεις για να παρεις κανα λαδι φθηνο τωρα που ερχεται και η Black Friday.
          Α! Ξεχασα ειναι παγκοσμιο φαινομενο εσεις παιρνετε εγκαιρα μετρα (Για την κασα μας)

  • 2η φορά

    Δεξιούλης ε;

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (αντιπολίτευση): Δεν απεμπολούμε το δικαίωμα βέτο στην ένταξη των ΣΚΟΠΙΩΝ στην Ε.Ε. Ο πρωθυπουργός ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δηλώνει : Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ένταξης στην Ε.Ε. της Β. Μακεδονίας !!!
    Η μεγαλύτερη κωλοτούμπα του αιώνα.
    O tempora o mores !!

  • Όσοι σχολιάζουν παραπάνω περί προδοσίας της Μακεδονίας με την συμφωνία των πρεσπών δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Με αυτή την συμφωνία κατάφερε η Ελλάδα να υπογραφεί για πρώτη φορά σε κείμενο από τους σκοπιανούς ότι δεν έχουν καμία σχέση με την αρχαία Ελληνική Μακεδονία και την ιστορία της. ΄Αλλαξαν το συνταγματικό τους όνομα σκέτο Μακεδονία καθώς και της ονομασίας του διεθνούς αεροδρομίου του. Αποδέχονται την σλαβική τους καταγωγή και αλλάζουν τα βιβλία ιστορίας τους.
    Αυτά είναι τα επιτεύγματα της συμφωνίας των πρεσπών και όποιος δεν μπορεί να τα αντιληφθεί στερείται στοιχειώδους αντιληπτικής ικανότητος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι