Αγροτικός Σύλλογος Βελβεντού: “Όλα στο πόδι”

13 Νοεμβρίου 2023
21:24

Επιστροφή φόρου πετρελαίου. Διαβάζουμε σε όλα τα μέσα ότι την επόμενη εβδομάδα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των αγροτών η επιστροφή φόρου πετρελαίου. Όπως είχαμε τονίσει και πέρυσι, γίνεται μεγάλος ντόρος για το τίποτα. Διαβάζουν οι πολίτες ότι θα μοιραστούν στους αγρότες 75 εκατομμύρια ευρώ. “Τρελό χρήμα”. Πόσο όμως είναι το ποσό για κάθε αγρότη; Ελάχιστα ευρώ φυσικά. Οι δενδρώδεις καλλιέργειες είναι αυτές που παίρνουν την μικρότερη επιστροφή. Δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση με κανένα συνάδελφο αγρότη.

Η ερώτηση είναι προς τους ειδήμονες ποιά είναι τα στοιχεία βάσει των οποίων παίρνουν τις αποφάσεις; Θέλουμε να μας πείτε και να μας εξηγήσετε ποια η διαφορά του επιτραπέζιου ροδάκινου. και Νεκταρινιού με τα βιομηχανικά ροδάκινα. Γιατί τα βιομηχανικά ροδάκινα να είναι μία κατηγορία και τα επιτραπέζια να είναι λοιπές δενδρώδεις καλλιέργειες και να έχουνε διαφορά στο ποσό της επιστροφής πετρελαίου; ΚΑΜΊΑ ΦΥΣΙΚΑ. ΆΡΑ ΌΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ. Δεν μπορούμε να πούμε αν είναι κάτι εσκεμμένο ή αν είναι απλά από ανικανότητα.

Αγροτικός Σύλλογος Βελβεντού
Ενιαίος σύλλογος αγροτών Νάουσας

4 σχόλια

  • Όλα στο πόδι ο Κούλης;;; ποτέ ποτέ…
    Μας εξαθλίωσε κ μας θέλει ευχαριστημένους επαίτες άθλιων επιδομάτων . Να ζησει αυτος κ οι πολιτικοί όλοι μ αυτά που ζούμε εμείς. Ξεδιάντροποι όλοι τους !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.