Kozan.gr: Η ανάρτηση “καρφί” του Δημάρχου Βελβεντού Μανώλη Στεργίου για το θέμα που ανέδειξε σήμερα το kozan.gr από την οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το Αμπελοοινικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Σιάτιστα χωρίς να περιλαμβάνει καιτο Βελβεντό

14 Νοεμβρίου 2023
14:42

Ενστάσεις καταθέτουμε κι από το Βελβεντό διότι στο προηγούμενο συνέδριο του 2021 υπήρχε συμμετοχή του Βελβεντού, της Σιάτιστας και του Αμυνταίου με σημαντικές εκδηλώσεις και με την παρουσία της τότε Υφυπουργού κας Σοφίας Ζαχαράκη και της προέδρου του ΕΟΤ κας Άντζελας Γκερέκου.

Ο οινοτουρισμός στα πλαίσια του αγροτουρισμού μπορεί να αποτελέσει σημαία για την Περιφέρειά μας και για τις τοπικές μας οικονομίες. Δεν ξέρω γιατί η περιφερειακή αρχή σε αυτό το συνέδριο άφησε απ´ έξω τους δυο από τους τρεις σημαιοφόρους του Οινοτουρισμού στην Δυτική Μακεδονία, το Βελβεντό. και το Αμύνταιο.

 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του kozan.gr που προηγήθηκε

kozan.gr: Ενστάσεις στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας για το διήμερο Αμπελοοινικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Σιάτιστα – Ενστάσεις για τ’ ότι θα υπαρξει νωρίτερα κάτι αντίστοιχο στο Αμύνταιο, για ύψος της δαπάνης (34.000 ευρώ) αλλά και γιατί δε συμπεριλήφθηκε το Βελβεντό – Οι απαντήσεις που προσπάθησε να δώσει η Ευφροσύνη Ντιο, χωρίς αν πείσει, ωστόσο, τελικά “πέρασε” κατά πλειοψηφία (Βίντεο)

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.