Μετά από πολύ καιρό o Μάκης Σεβίλογλου ξανά στην Κοζάνη και στο RestoBar, Πέμπτη 16 & Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

15 Νοεμβρίου 2023
17:38
Μετά από πολύ καιρό o Μάκης Σεβίλογλου ξανά στην Κοζάνη και στο RestoBar και έπειτα από την τεράστια ανταπόκριση αποφασίσαμε να επαναληφθεί το live και την επομένη μέρα Παρασκευή 17 Νοέμβρη.  Κρατήσεις γίνονται για τα τραπέζια του εσωτερικού χώρου του RestoBar . Μπορείτε επίσης να προσέλθετε και χωρίς κράτηση στον χώρο του Bar καθώς και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος σε τραπέζια ή σταντ που θα τοποθετηθούν για τις ανάγκες της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
Ο Μάκης Σεβίλογλου παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα με τίτλο, δανεισμένο από την καινούρια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο, «40 Χρόνια Πειρατής», βασισμένο σε:
 τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, «Γλυκό μεθύσι», «Άγκυρες», «Παράθυρο ανοιχτό», «Ανάποδη Ψυχή» και τη νέα δισκογραφική δουλειά «40 Χρόνια Πειρατής».
 τραγούδια που γνωρίσαμε από τον ίδιο, αλλά και από τις συνεργασίες του με την Χάρις Αλεξίου, Δημ. Μητροπάνο, Πίτσα Παπαδοπούλου, Βασίλη Καρρά, Μανώλη Λιδάκη, Γιάννη Κότσιρα, Γιάννη Κούτρα, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Λεωνίδα Μπαλλάφα, Σαββέρια Μαργιολά, Γιάννη Κότσιρα κ.α.
 καθώς και ανέκδοτα τραγούδια αλλά και γνωστές, αγαπημένες μελωδίες, άλλων αγαπημένων δημιουργών της ελληνικής μουσικής σκηνής, κάνοντας ένα μεγάλο μουσικό περίπατο, «Απ’ τα καινούρια στα παλιά κι ανάποδα»…
Ο Μάκης Σεβίλογλου μαζί με τους Μάριο Μακρή στην κιθάρα, τον Στέφανο Σεβίλογλου στο μπουζούκι και τον Kabak kemane και τον Αριστοτέλη Αντωνίου στο κοντραμπάσο, μας προσκαλούν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια, να τραγουδήσουμε, ν’ αγκαλιαστούμε, να αφεθούμε σε μελωδίες και ρυθμούς. Ένα ταξίδι στο τώρα και στο πριν, στη χώρα της χαμένης μας αλήθειας

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι