kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: “Χάσαμε από το ΠΑΣΟΚ της Κοζάνης”, “Χάσαμε την επαφή μας με τον κόσμο”, “Υπήρχαν πολιτικές παρεμβάσεις από πολιτικά γραφεία”, “Αν πηγαίναμε στο δεύτερο γύρο με τον Κουζιάκη ίσως συσπειρωνόμασταν περισσότερο. Θεωρούσαμε ότι ο κόσμος αποκλείεται να ψηφίσει Κοκκαλιάρη”, “Ένα ακόμη πολύ μεγάλο μείον μας ήταν αυτό που δημιουργούσαν τα kozan.gr και το διαδίκτυο. Ένας πόλεμος ανελέητος που δημιουργούσαν τον όχλο” μερικές από τις ατάκες που αποκαλύπτει η στήλη κι οι οποίες “έκλεψαν” την παράσταση στη συνάντηση απολογισμού της “Ενότητας” του Λ. Μαλούτα το βράδυ της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου – Αισιοδοξία αλλά και σχεδιασμός για να υπάρξει συνέχεια στην “Ενότητα” (Αναλυτικό ρεπορτάζ)

15 Νοεμβρίου 2023
23:28

 

O απερχόμενος Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας επιχειρώντας έναν απολογισμό του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος σε γενικές γραμμές ανέφερε: “Οι μεγαλύτερες ευθύνες βαραίνουν εμένα. Ένα θέμα που μας “χτύπησαν” πάρα πολύ ήταν το θέμα των αδέσποτων το οποίο αναδείχθηκε σε κυρίαρχο θέμα. Είχαμε πολιτικές παρεμβάσεις από πολιτικά γραφεία και στελέχη που έκαναν προεκλογικό αγώνα για άλλους συνδυασμούς. Υπήρχε επίσης και μια διάσταση αποδυνάμωσης του ψηφοδελτίου μας, με υποψηφίους που  αρχικά έδειξαν ενδιαφέρον να είναι μαζί μας και τελικά οδηγήθηκαν σε άλλα ψηφοδέλτια στις περιφερειακές εκλογές”, συμπληρώνοντας λίγο αργότερα πως: “Τις εκλογές τις χάσαμε την Α’ Κυριακή. Aυτό που κυριάρχησε στο δεύτερο γύρο των εκλογών ήταν η αντισυσπείρωση. Δεν το λέω για δικαιολογία αλλά και στους περισσότερους δήμους στην Ελλάδα, εκτός από δυο, όλοι οι εν ενεργεία  δήμαρχοι έχασαν”. Aναφερόμενος στην επόμενη μέρα  είπε: “Έχουμε μια παρουσια 7 δημοτικών συμβούλων στο νέο δημοτικό συμβούλιο που θα έχουν το θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης κι υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ομάδα με στελέχη τα οποία είναι διατεθειμένα να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα ζητήματα της “Ενότητας”. Υπάρχει μια ισχυρή ομάδα στις κοινότητες, οι περισσότεροι πρόεδροι είναι δικοί μας. Προετοιμαζόμαστε ήδη για τη συνέχεια να υπάρχει κάποια μορφής συλλόγου ή σωματείου ώστε να συνεχίσουμε ως “Ενότητα” να παρεμβαίνουμε στα τεκταινόμενα της περιοχής μας, με εκδηλώσεις και δράσεις την επόμενη πενταετία. Θα υπάρξει  διακήρυξη κανονισμού λειτουργίας, μια συντονιστική επιτροπή και πρότασή μου είναι να αποτελείται από νέους ανθρώπους έτσι ώστε να οργανώσουμε δημόσια δραστηριότητες. Μέχρι τα μέσα Ιανουάριο, όταν θα κόψουμε και την πίτα, θα το έχουμε ολοκληρώσει αυτά. Θα είναι ένα νέο ξεκίνημα για την “Ενότητα”. Σε όλη αυτή την προσπάθεια εγώ θα είμαι δίπλα σας και θα στηρίζω κάθε προσπάθεια σε όσους αναλάβουν (επισημαίνοντας πως πρέπει να είναι νέοι άνθρωποι) για να έχει ο συνδυασμός μέλλον”. Ο Λ. Μαλούτας  ακόμη ανέφερε πως θα δημιουργηθεί ένα ψηφιακό αρχείο με όλα τα έργα που έγιναν αυτή την τετραετία ώστε οι πολίτες να έχουν μια πλήρη εικόνα κι άμεση πρόσβαση.

Κώστας Κυτίδης: “Εμείς χάσαμε από το ΠΑΣΟΚ της Κοζάνης”

Το λόγο αμέσως μετά έλαβε ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κοζάνης Κ. Κυτίδης ευχαριστώντας το Δήμαρχο για τη συνεργασία τους όλα τα προηγούμενα χρόνια και τις θέσεις που του εμπιστεύτηκε επισημαίνοντας πως για εκείνον έκλεισε οριστικά ο αυτοδιοικητικός του βίος. Σε ό,τι αφορά τους λόγους, που κατά την άποψή του, η “Ενότητα” υπέστη ήττα, είπε πως: “Tα κάστρα πέφτουν από  μέσα κι εμείς έτσι χάσαμε. Eμείς χάσαμε από το ΠΑΣΟΚ της Κοζάνης. Oι αριθμοί στην πόλη το δείχνουν μόνοι τους” καταλήγοντας σε μια ευχή: “Eσείς που θα συνεχίσετε  θέλω να συνεχίσετε το ταξίδι που εμείς ξεκινήσαμε. Αυτή η παράταξη αξίζει να ξανάρθει στο προσκήνιο”.

Ευθυμία (Έφη) Κατσόγιαννου – Τριανταφύλλου: “Παλεύαμε με τις σειρήνες του λαϊκισμού”

Ακολούθησε η τοποθέτηση της Ε. Κατσόγιαννου – Τριανταφύλλου η οποία σε γενικές γραμμές ανέφερε: “Παλεύαμε, τόσα χρόνια, με τις σειρήνες του λαϊκισμού. Κάναμε έργο κι είχαμε απέναντί μας να λαϊκίζουν ακόμη και πρόσωπα που ήταν στο συνδυασμό μας. Έχουμε χρέος να προχωρήσουμε μρποστά. ο καλυτερος χρονος για να ξεκινησει κάτι είναι πάντα το τώρα. Συνεχίζουμε δυναμικά.”

Γιώργος Κατανας: “Δήμαρχε¨, να κάνεις σαφές με πάρα πολύ απλά λόγια τι έργα παραδίδεις”

Ακολούθησε τοποθέτηση του Γ. Κάτανα ο οποίος προέτρεψε τον Λ. Μαλούτα να κάνει σαφές, με πάρα πολύ απλά λόγια, τι έργα παραδίδει και πόσα έργα είναι έτοιμα. “Θα πρέπει να μάθουν πόσο δημιουργικοί ήσασταν. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά κι εμείς μαζί με το Δήμαρχο θα είμαστε δίπλα τους. Αυτή η ομάδα θα συνεχίσει τη λειτουργία και θα είναι παρούσα και στις επόμενες εκλογές”, σημείωσε χαρακτηριστικά

Στάθης Τσαλουκίδης: “Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στην κατάρτιση του συνδυασμού της “Ενότητας” στις Κοινότητες. Έγιναν μεγάλα λάθη”

Ο Ε. Τσαλουκίδης ανέφερε πως έγιναν μεγάλα λάθη στην κατάρτιση του συνδυασμού της “Ενότητας” στις Κοινότητες σημειώνοντας και την απουσία αρκετών προσώπων (υποψηφίων) από τη συγκεκριμένη συνάντηση λέγοντας: “Πόσοι από τους προέδρους βρίσκονται εδώ.  Πόσα  παιδιά από κοινότητες; Γιατί το μέλημά τους ήταν να εκλεγούν και την δεύτερη Κυριακή έγινε το μεγάλο κακό. Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στην κατάρτιση του συνδυασμού στις κοινότητες”.

Κώστας Περτσινίδης: “Ο Δήμος πήρε αποφάσεις ερήμην των τοπικων κοινωνιών. Το παιχνιδι χάθηκε στην καθημερινότητα. Χάσαμε την επαφή με τους ανθρώπους και τις κοινότητες”

Το λόγο έλαβε ο Κ. Περτσινίδης, από το Μαυροδένδρι, ο οποίος είπε:Σε μια τέτοια συγκέντρωση αυτό που πρώτα κάνεις είναι αυτοκριτική. Ο Δήμος πήρε αποφάσεις ερήμην των τοπικών κοινωνιών. Χάσαμε την επαφή με τους ανθρώποις και τις κοινότητες και φάνηκε αυτό όταν ψάχναμε άτομα να καταρτίσουμε το ψηφοδέλτιο. Η μάχη χάθηκε στις τοπικές κοινότητες. Πείσαμε ως πρόσωπα άλλα ως συνδυασμός δεν πείσαμε. Να λέμε τις αλήθειες αν θέλουμε να πάμε στην επόμενη εκλογική μάχη ισχυροί. Το παιχνίδι χάθηκε στην καθημερινότητα. Έστειλα ένα email στο δήμο Koζάνης να μου απαντήσει ως πολίτης κι ακόμη περιμένω απάντηση. Πώς περιμένετε μετά να τους πείσουμε; Αυτό δεν το κάναμε. Αν θελετε η “Ενότητα” να έχει συνέχεια και δυναμική να επικεντρωθούμε στην καθημερινότητα. Αυτοκριτική και παρουσία σε όλους τους χώρους”.

Ζήσης Μάρας: “Αυτοκριτική ναι, όχι, όμως, μηδενισμός”

Ο Ζ. Μάρας, απερχόμενος Πρόεδρος του ΟΑΠΝ, είπε: “Δώσαμε έναν συγκλονιστικό αγώνα. Ήταν μια απαιτητική προεκλογική περίοδος. Αυτοκριτική ναι, όχι, όμως, μηδενισμός. Πράγματι αυτό που ανέφερε ο Κώστας Περτσινιδης ότι χάσαμε την επαφή με την κοινωνία έχει βάση. Το θέμα είναι να έχουμε διάθεση για τη συνέχεια γιατί κάποιοι μας έχουν ξεγραμμένους όπως  φάνηκε και με δημοσιεύματα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. Με τον Δήμαρχο πρωτοπόρο να δείξουμε ηρεμία. Θα “μιλήσει” το έργο που έχει γίνει. Να δημιουργήσουμε ένα πυρήνα. Χάσαμε την επαφή με την κοινωνία. Γεροί να είμαστε, όλα ειναι μπροστά”.

Ελπίδα Κουϊμτζίδου: “Αν πηγαίναμε στο δεύτερο γύρο με τον Κουζιάκη ίσως συσπειρωνόμασταν περισσότερο. Θεωρούσαμε ότι ο κόσμος αποκλείεται να ψηφίσει Κοκκαλιάρη. Ένα ακόμη πολύ μεγάλο μείον μας ήταν αυτό που δημιουργούσαν τα kozan.gr και το διαδίκτυο. Ένας πόλεμος ανελέητος που δημιουργούσαν τον όχλο””

Η Ελπίδα Κουϊμτζίδου, απερχόμενη Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ανέφερε, μεταξύ άλλων: “H ήττα είχε πολλές αιτίες. Εμείς είμαστε ένας συνδυασμός που ασχολούμαστε με μεγάλα έργα και δεν περιοριζόμαστε στα μικρά κι έτσι κάποιοι υπονόμευαν τη λειτουργία του Δήμου. Θα συμφωνήσω οτι παραμελήσαμε τα χωριά. Από κει και πέρα το έργο που έκανε η Ενότητα” ήταν πολύ μεγάλο. Δεν το επικοινωνήσαμε. Πάντα είχαμε θέμα στην επικοινωνία. Κι όταν δημιουργούνταν προβλήματα τα αφήναμε  να διαιωνίζονται. Σε αυτή τη θητεία είχαμε τέσσερα προβλήματα. Ποντοκωμη, Δρέπανο, Ακρινή και φωτοβολταϊκά  και τα αφήσαμε να μεγαλώσουν. Εμείς θεωρούσαμε ότι το έργο μας είναι πάνω από αυτά και θα βγούμε πάνω από αυτά άλλα δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.  θα πρέπει να κοιτάξουν ο ένας τον άλλο να πούμε πως θα συνεχίσουμε προς πείσμα όλων αυτών που λένε ότι έχουμε τελειώσει. Η “Ενότητα” έχει διευρυνθεί. Θα πρέπει να συστρατευτούμε και να υπερασπιστούμε το έργο για να μην το χαρίσουμε στη νέα  Δημοτική Αρχή . Γιατί οι δυνατότητες της καινούριας δημοτικής αρχής –  και θα το δούμε – ειναι πολύ περιορισμένες. Κι εμείς που διοικήσαμε έχουμε όλες τις ευθύνες. Την δεύτερη Κυριακή δεν τρέξαμε όσο πρέπει στα χωριά. Αμελήσαμε τον αντίπαλο. Γιατί αν πηγαίναμε με τον Κουζιάκη ίσως συσπειρωνόμασταν περισσότερο. Θεωρούσαμε ότι ο κόσμος αποκλείεται να ψηφίσει Κοκκαλιάρη. Σε ο,τι αφορά το πρόσωπο μου εννοείται ότι θα στηρίξουμε τον δήμαρχο. Ως προς τον κανονισμό πρέπει να γίνει. Πρέπει μια φορά το τρίμηνο να συναντιόμαστε. Ένα ακόμη πολύ μεγάλο μείον μας ήταν αυτό που δημιουργούσαν τα kozan.gr και το διαδίκτυο. Ένας πόλεμος ανελέητος που δημιουργούσαν τον όχλο. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να υποστηρίξουμε το έργο μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν χάσαμε εμείς, έχασε ο Δήμος και δεν ειναι εγωιστικό  αυτό που λέω και θα το δούμε λίαν συντόμως”.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Μάρκος Φλώρος είπε πως έγινε μεγάλο έργο που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς καθώς όλα αυτά τα χρόνια που ο συνδυασμός της Ενότητας βρίσκεται στη διοίκηση, είτε στον Καποδιστριακό είτε στον Καλλικρατικό Δήμο Κοζάνης τον πήγε μπροστά αυτή η παράταξη, ενώ στο πλαίσιο της αυτοκριτικής ανέφερε ότι οι εκλογές χάθηκαν πριν τον Οκτώβριο όταν υπήρξαν πολλά προβλήματα στην παράταξη της “Ενότητας αναφερόμενος προφανώς στις αποχωρήσεις Βεντουλή – Κυριακίδη κτλ.

Τέλος τοποθετήσεις έκαναν ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κοζάνης Νικόλαος Νικολάου κι ο μη εκλεγμένος στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης (κοντά στην 30η θέση στα αποτελέσματα σταυροδοσίας του συνδυασμού του) Σάββας Αλεξανδρίδης με τον τελευταίο, στην τοποθέτησή του, να πλέκει, κυρίαρχα, το εγκώμιο του Λάζαρου Μαλούτα χαρακτηρίζοντάς τον ως ογκόλιθο με εμπειρίες και γνώσεις αλλά και με γνωριμίες σε όλη την Ευρώπη, προσθέτοντας πως δεν αναδείχτηκε το έργο της “Ενότητας” και πως δεν εξήγησαν στο κόσμο πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες της απερχόμενης δημοτικής αρχής όπως τι σημαίνει για παράδειγμα να είναι η Κοζάνη στις 100 Κλιματικά Ουδέτερες Πόλεις έως το 2030 κ.α..

 

Η Χύτρα

40 σχόλια

  • Η Κουιμτζιδου κάνει μεγάλα έργα…Να μας γράφετε και να θυμάστε η ενότητα σας έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί..Κανένα αδέσποτο δεν σας έριξε παρά μόνο το ανύπαρκτο έργο σας Στο καλό

    • Η τελευταία φράση σας όλη η αλήθεια. Χάσανε από τις καταστροφές που έκαναν και την ανυπαρξία τους και ρίχνουν την ευθύνη στα αδέσποτα. Μακάρι να μπορούσαβ να τους απαντήσουν τα αδέσποτα για να αναγκαστούν να δουν τα μούτρα τους στον καθρέφτη.

    • Καλησπέρα.
      Είπαν ο Κώστας Κυτίδης: “Εμείς χάσαμε από το ΠΑΣΟΚ της Κοζάνης”

      Ούτε ίχνος αυτοκριτικής για τη ΔΕΥΑΚ και τα υπόλοιπα.

      Ευθυμία (Έφη) Κατσόγιαννου – Τριανταφύλλου: “Παλεύαμε με τις σειρήνες του λαϊκισμού”

      Η ειδική σύμβουλος του δημάρχου ! Ποιό είναι το πολιτιστικό αποτύπωμα του δήμου Κοζάνης?

      Γιώργος Κατανας: “Δήμαρχε¨, να κάνεις σαφές με πάρα πολύ απλά λόγια τι έργα παραδίδεις”

      Είπαμε Γιώργο οι εκλογές αυτές δεν ηταν των σωματείων ….

      Στάθης Τσαλουκίδης: “Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στην κατάρτιση του συνδυασμού της “Ενότητας” στις Κοινότητες. Έγιναν μεγάλα λάθη”

      Σταθίκο, υπήρξαν και παρασκήνια με την επιλογή υποψηφίων …..ξέρει ο ειδικός σύμβουλος Νικόλαος Π.

      Κώστας Περτσινίδης: “Ο Δήμος πήρε αποφάσεις ερήμην των τοπικων κοινωνιών. Το παιχνιδι χάθηκε στην καθημερινότητα. Χάσαμε την επαφή με τους ανθρώπους και τις κοινότητες”

      Κώστη την επαφή δεν την είχατε ΠΟΤΕ.

      Ζήσης Μάρας: “Αυτοκριτική ναι, όχι, όμως, μηδενισμός”

      Είπε ένα από τα ανίψια του Δημάρχου…

      Ελπίδα Κουϊμτζίδου: “Αν πηγαίναμε στο δεύτερο γύρο με τον Κουζιάκη ίσως συσπειρωνόμασταν περισσότερο. Θεωρούσαμε ότι ο κόσμος αποκλείεται να ψηφίσει Κοκκαλιάρη. Ένα ακόμη πολύ μεγάλο μείον μας ήταν αυτό που δημιουργούσαν τα kozan.gr και το διαδίκτυο. Ένας πόλεμος ανελέητος που δημιουργούσαν τον όχλο””

      Ποιοί ήταν αυτοί που συμβούλεψαν τον δήμαρχο να ακολουθήσει αυτή την τακτική?

  • Αυτοί δεν κατάλαβαν τίποτα , τους φταίνε οι άλλοι , πρώτοι με 35% και δεν αυξησαν το ποσοστό στο δεύτερο γύρο. Με όποιον να πήγαιναν στο 2ο γύρο η εκλογή ήταν χαμένη λόγω του γερασμένου και ανεπαρκούς επικεφαλής.Τωρα όσο για την ανανέωση και τη συνέχεια είναι όνειρα θερινής νυκτός χωρίς τη συγγολλητική ουσία της εξουσίας.Φαίνεται διάλυση. Παραπονούνται για πόλεμο των τοπικών ΜΜΕ που κάθε μέρα τους προβαλαν και τους λιβάνιζαν. Μας ζαλίσαν με το πλούσιο έργο , δεν υπο παρουσίασαν στον κόσμο ; απλά ο κόσμος δεν το εκτίμησε , τους βαρέθηκε. Γέμισε ο συνδυασμός με τα ορφανά του Σημανδράκου και του Μιχαηλίδη , τί περίμεναν ;

  • κα Κουϊμτσίδου, ο λαός της Κοζάνης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΛΟΣ! Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνει η Ενότητα, είχε χάσει κι απ’ τον Ιωαννίδη και δεν κατάλαβε γιατί έχασε. Ε, αυτή τη φορά το φάγατε το κεφάλι σας!

  • Στο καλο,στο καλο και δε θα σας ξεχασουμε γιατι δεν κανατε τιποτα και φερατε την Κοζανη να ειναι η τελευταια στην 48 η θεση απο τις 48 πρωτευουσες των Π.Ε της Ελλαδας ως η χειροτερη πρωτευουσα Π.Ε.Αυτο τα λεει ολα.

  • Αυτα για το καταστατικό και να γίνει η Ενότητα σύλλογος τα ξαναείπατε τότε στο μακρινό 2019,αλλα είχατε δέσει τον γάιδαρο σας και τα ξεχάσατε!!
    Κάντε το τώρα και να σας βλέπουμε συχνά μην μας λείψετε!!!
    Α και το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει το μήνυμα εδώ και πολύ καιρό μάλλον ότι ο Δήμαρχος μας δεν ήταν άλλο ΠΑΣΟΚ οπότε έπραξε τα δέοντα!!! Στον εαυτό σας ψάξτε το φταίξιμο κι όχι από δω κι από κει!!! Άκου φταίει λέει το kozan που χάσανε!!! Kozan στις επόμενες εκλογές μήπως να πας κι από Βόλο μεριά?? 😀

  • Έλα ρε Ελπίδα,πες μας τα μεγάλα έργα που έκανες,ως αντιδήμαρχος πολιτισμού και οικονομικών;
    O μισθος σου πόσο ήταν επί 52 μήνες;
    Πόσο στοίχισε,η παρουσία σου στον δήμο και στους δημότες,την τελευταία δημοτική περίοδο;

  • Είναι κακό πράγμα να μην παραδέχεσαι τα λάθη και την ανικανότητα. Χάσατε γιατί τα βάλατε όλα στον αυτόματο πιλότο, αφήσατε το Δήμο κοζανης στην τύχη του. Αν τώρα γινόταν εκλογές, μετά την αυτοκριτική σας που συνεχίζετε να είστε εγωιστές και αμετανοητοι, δεν θα πηγαίνατε στο δεύτερο γύρο. Ας το θέσουμε διαφορετικά, σε ποιον τομέα ήταν αποδοτικός ο δημος;

  • Είναι απίστευτο ότι θεωρείτε ότι κάνατε μεγάλα εργα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Respect τεράστιο σε όποιον σας έπεισε ότι η μπαρουφα με το πρόγραμμα για τις κλιματικα ουδέτερες πόλεις ειναι τόσο σημαντικό όσο νομίζετε.

  • Δεν σας αρεζε το κοζαν γιατι τα εβγαζε ολα στη φορα οπως και τωρα και μαθαιναμε ολοι εμεις τα παντα. η αλαζονεια σας φταει που χασατε παρτε το χαμπαρι και μην ψαχνετε αλλαες αιτιες. τωρα πεντε χρονια στην αντιπολιτευση θα το καταλαβετε Ελπιδα

  • – η απραξία σας ως δήμος
    – η αμετροέπεια του Μαλούτα που την είδε τουλάχιστον λόρδος.
    – κάτι κουρασμένα παλικάρια του ΠΑΣΟΚ που ήξεραν από εκλογές (συνδικαλιστών)
    Αυτά σε γενικές γραμμές ήταν η αιτία . Άντε τώρα σ ν άκρα…

  • ……….. χαρακτηρίζοντάς τον ως ογκόλιθο με εμπειρίες και γνώσεις αλλά και με γνωριμίες σε όλη την Ευρώπη ….., και μετά ξυπνήσατε, ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ

  • Οι εκλογές χάθηκαν ΚΑΘΑΡΑ από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    Καμία συνεργασία με κανέναν ακόμα και τους ειδικούς συμβούλους του Δημάρχου.

  • Αυτοκριτική κύριοι της ενότητας σημαίνει την κριτική που κάνουμε στον εαυτό μας , πρώτα από όλα ,άρα έπρεπε ο καθένας που είχε θέση στο Δήμο ξεχωριστά,σε λανθασμένες επιλογές μας η παραλείψεις.
    Έκανε από αυτούς που πήραν το λόγο αυτοκριτική για τα λάθη τους τις παραλείψεις τους τις λάθος επιλογές τους, την αδράνεια τους ,την αδιαφορία τους,την έλλειψη οράματος.,;.
    Αυτοκριτική δεν σημαίνει φταίνε οι άλλοι, δεν σημαίνει δεν γνωστοποίησαμε τα μεγάλα έργα.

    Γιατί τόσος εγωισμός και αλαζονεία ;
    Για αφελή περνάτε τον κόσμο?

  • Ό,τι ζημιά μπορούσατε να κάνετε στην πόλη και στα θετικά της στοιχεία, την κάνατε και με το παραπάνω. Τρανή απόδειξη και επιστέγασμα των άοκνων προσπαθειών σας, η τραγική απόφαση για τη Βιβλιοθήκη. Δικαίως θα μπείτε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, στο ράφι με τις μαύρες σελίδες. Αντί να ντρέπεστε για όσα (δεν) κάνατε, αυτοθαυμάζεστε προκαλώντας θυμηδία. Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρείτε εσείς.

  • A ρε Σαββα από αντιπαλος του Μαλουτα το 2019 οταν ο αρχηγος του συνδυασμου σου ελεγε οτι τι αλλο εχει να προσφερει ο Μαλουτας εφτασες να τον αποκαλεις ογκολιθο. Καταλαβαινεις γιατι εφτασες στην 30ηθεση ε?

  • Χάσαμε λέει από τα αδέσποτα…!
    Χάσαμε γιατί φταίνε οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ…!
    Χάσαμε γιατί φταίει το kozan.gr..!
    Χάσαμε από τον λαϊκισμό..!
    Χάσαμε γιατί κάποιοι δεν μας άντεξαν και έφυγαν…!
    Οι άλλοι φταίνε όχι εμείς που κάναμε μεγάλα έργα, αλλά δεν τα κατάλαβε και δεν τα είδε ο πολίτης της Κοζάνης…!
    Κρίμα ούτε και τώρα καταλάβατε γιατί χάσατε..!!!

  • Έχασε ο Μαλούτας από τα λάθη του, από τούς Αντιδημάρχους του, από τούς ειδικούς συμβούλους του π.χ Παλάσκα, από την πολυετή του πορεία, όμως αγαπητοί μου συμπολίτες τί μπορείτε πραγματικά να περιμένετε από την Νέα Δημοτική Αρχή;;
    ΤΊΠΟΤΑ!!!
    Μαλούτα θα λέτε και θα κλαίτε!!
    Και για να είμαστε καθαροί εγώ τον Χάρη ψήφισα 《Κοζάνη τόπος να ΖΕΙΣ!!!!♡)

  • τα τοπικά ΜΜΕ δημιούργησαν κλίμα ειδικά στην περιπτώση Αμανατίδη όπου τον εμφάνιζαν περίπου σαν σωτήρα και στην περίπτωση Μαλούτα που τον εμφάνιζαν σαν απόλυτα αποτυχημένο όπως και τον Κασαπίδη. Καλώς η κακώς έτσι είναι

  • Αυτά τα περιβόητα έργα που παραδίδετε γιατί δεν τα δείξατε προεκλογικά; Αφού δεν έχετε, είναι απλό.

    Κι επίσης αν ο Μαλούτας ακόμα πιστεύει ακόμα ότι φταίνε μόνο τα αδέσποτα και όχι τα φωτοβολταϊκά σημαίνει ότι είναι βαθιά νυχτωμένος και καλώς έχασε.

  • Ε βέβαια δεν σας αρέσει το kozan.gr γιατι οι αλήθειες πονάνε.Αλλα βλέπετε εσείς έχετε κολλητό από άλλη ιστοσελίδα που δεν σας ενοχλούσαν αυτά που έγραφε για αλλούς.Σπιτι σας τώρα.

  • Για να καταλάβουμε κι οι υπόλοιποι.Η ένσταση η μεγάλη όλων, είναι για τα έργα 300εκατομμυρίων τα οποία μάλιστα είναι και συμβατοποιημένα,που αφήνει στην επόμενη δημοτική αρχή ο Μαλούτας,όπως είχε αφήσει και το 2014 όλα τα έργα της τότε 5ετίας ή ότι δεν άφησε και κάτι που δεν υπέγραψε και θα ασχολείστε με αδέσποτα και χόρτα από 1/1/2024???

  • Αχαρος ο απολογισμος…θεσεις και προφασεις σε μια περιοδο που ο κοσμος μαστιζεται απο χιλιαδες προβλημματα…καπως ετσι βγαινει το συμπερασμα για το παρελθον το παρον και το μελλον…ο κοσμος αναδεικνυει πολιτικους με εμπιστοσυνη και πιστευει σε υποσχεσεις που αλλοτε μενουν ανεκπληρωτες και αλλοτε ικανοποιουν ορισμενους….και σημερα ολοι ψαχνουν την αιτια…δικαιολογιες φταιξιματα αναποδιες…ποτε θα το καταλαβετε οτι δεν ειστε ισοβιος θεσμος???τα συλυπητηρια μου

  • Αχ στο ψηφιακό αρχείο με τα “έργα” σας να βάλετε να εμφανίζεται εξώφυλλο πρώτο πρώτο το πώς κατακρεουργησατε τον Δημοτικό Κήπο. Με οδηγίες χρήσης ” Πως να καταπατησετε έναν χώρο περιβάλλοντος (τον μοναδικό του είδους του στην περιοχή) και να τον μετατρέψετε σε οικόπεδο και εικοσιτετράωρο νιαημερο από μπετόν, τσιμέντα και σίδερα.” Και να αναφέρετε και την πολύτιμη βοήθεια της αντιπολίτευσης σε αυτό, όλα και όλα οι έπαινοι πρέπει να απονέμονται σε όλους. Θέλει τεράστιο ταλέντο να καταφέρεις να καταστρέψεις έναν χώρο φύσης που λειτουργεί-παρά την αδιαφορία σας- και να τον διαλύσεις…

  • Όχλος είστε όσοι εκεί μέσα στρωθηκατε σε καρέκλες και αντιμετωπίσατε την πόλη και τους χώρους της με επίπεδο γνώσεων και παιδείας όχλου. Και πιστέψατε ότι θα μας κοροϊδεύετε κιόλας ότι αυτά που κάνατε είναι “έργο” (λαϊκισμός)…

  • Συνεχίστε στο ίδιο μήκος κύματος (σ.σ. για την ήττα φταίνε οι ψηφοφόροι, όχι οι απανωτές αποτυχίες της Ενότητας) και είμαι σίγουρη ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές (αν φθάσει μέχρι εκεί ο συνδυασμός), θα πάρετε ένα ποσοστό Βασίλη Λεβέντη στις δόξες του.
    Ξεκαβαλήστε το καλάμι της εξουσίας, καλό θα σας κάνει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.