Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης: ” 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, μισός αιώνας από μία εκ των κορυφαίων και πιο ηρωικών στιγμών της Ελληνικής ιστορίας”

16 Νοεμβρίου 2023
12:37

 

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, η εξέγερση της νεολαίας ενάντια στην στρατιωτική χούντα, θα θυμίζει πάντα ότι κάθε αυταρχικό καθεστώς καταρρέει μπροστά στους αγώνες των πολιτών για δημοκρατία και δικαιοσύνη.

Τα συνθήματα του Νοέμβρη που γράφτηκαν στις πύλες του Πολυτεχνείου «ψωμί – παιδεία – ελευθερία» παραμένουν επίκαιρα μέσα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο λαός και η νεολαία!

Το μήνυμά του θα δυναμώνει κάθε φορά με τους αγώνες της νέας γενιάς που παλεύει για δωρεάν δημόσια παιδεία, για δημόσια υγεία, για εργασία, για ίσα δικαιώματα, για Δημοκρατία, για κοινωνική δικαιοσύνη και σε αυτόν τον αγώνα θα είμαστε όλοι παρόντες.

Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες της νεολαίας και της Αριστεράς για μια ζωή με αξιοπρέπεια!

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης

 

7 σχόλια

  • Οι ριζοσπάστες ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ που κάποτε φώναζαν «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι» προσκύνησαν τον… ταξικό και εθνικό εχθρό, τις ΗΠΑ. Από «ΕΞΩ οι Αμερικάνοι», έφτασαν στο «Αμερικάνοι είναι προστάτες»!!!
    Είναι η «αριστερή» μεταμφίεση του σύγχρονου φασισμού (ΣΥΡΙΖΑ)
    Σε τέτοιο βαθμό εξευτελισμού και γελοιοποίησης έχει φτάσει το Πολυτεχνείο (και επί ΣΥΡΙΖΑ).
    Σε λίγο θα κατεβαίνουν και οι αξιωματούχοι της αμερικάνικης πρεσβείας, για να το …τιμήσουν!!!

  • Ξεχάσατε το ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ-ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ σύντροφοι. Και αυτά τα έγραφαν οι αγωνιστές στην πύλη του Πολυτεχνείου.
    Ή μήπως δεν τα ξεχάσατε άλλα σκόπιμα πλέον τα αποκρύπτεται μιας και η ταύτιση σας με τους παραπάνω εταίρους είναι δεδομένη;

    • Δεν θελω να σου χαλασω το ονειρο
      αλλα στην περιφημη και περιβοητη γενια του Πολυτεχνειου ηταν και οι δεξιουληδες , και οι Μητσοτακηδες οι οποιοι παρολο που σας κατεστρεψαν διαχρονικα εσεις τους ξαναψηφιζετε.
      Συνεπως σε αρθρο για τον ΣΥΡΙΖΑ οταν ερχεσαι και γραφεις κατι τετοιο καλο θα ειναι να θυμασαι ολη την ιστορια και οχι να λες μονο οτι αναπαραγει το αντι-συριζα μπλοκ εκτος κι αν εισαι μερος αυτου!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι