kozan.gr: “Καταπέλτης” ο Χρήστος Τριγώνης μετά την ανάρτηση του απερχόμενου Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη ότι “σώθηκε” η χρηματοδότηση του Leader στην Π.Ε. Γρεβενών: “Θα απολογηθείτε κάποιοι και κάποιες. Όχι σε μας. Σας ξέρουμε καλά. Στον κόσμο που εξαπατήσατε με ασύστολα ψεύδη κάθε μέρα” – Το “καρφί”, που ακολούθησε του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Α. Φωλίνα για τη Δημοτική Αρχή Γρεβενών: “Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής αρχής, σώθηκε η χρηματοδότηση του Leader που δυστυχώς δεν μπόρεσε να επιτύχει ο Δήμος Γρεβενών με την αστοχία της τοπικής ομάδας”

16 Νοεμβρίου 2023
15:34
“Καταπέλτης” ο Χρήστος Τριγώνης μετά την ανάρτηση του απερχόμενου Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη ότι “σώθηκε” η χρηματοδότηση του Leader στην Π.Ε. Γρεβενών: “Θα απολογηθείτε κάποιοι και κάποιες. Όχι σε μας. Σας ξέρουμε καλά. Στον κόσμο που εξαπατήσατε με ασύστολα ψεύδη κάθε μέρα“, σημειώνει χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Το “καρφί”, που ακολούθησε του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Α. Φωλίνα για τη Δημοτική Αρχή Γρεβενών: “Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής αρχής, σώθηκε η χρηματοδότηση του Leader που δυστυχώς δεν μπόρεσε να επιτύχει ο Δήμος Γρεβενών με την αστοχία της τοπικής ομάδας”. Aκολουθούν οι σχετικές αναρτήσεις:

6 σχόλια

  • O Κασαπιδης αποδειχθηκε οτι δεν ηταν τοσο αληθης σε οσα ελεγε. Σκοπιμως ή από άγνοια. Σε κάθε περιπτωση υπαρχουν αμετρητα παραδειγματα.

  • Κασαπίδης και Φωλίνας φρόντισαν για την “αστοχία” και μετά ως σωτήρες εμφανίστηκαν. Αλήθεια κ. Φωλίνα, το αιτιολογικό της απόρριψης της ένστασης θα μαθευτεί;

  • Αυτοί που γνωρίζουν ΚΑΛΑ το θέμα, ξέρουν και το μέγεθος της “πατάτας” της Δημαρχιακής αρχής Δασταμάνη, τις επιφυλάξεις και την προσπάθεια Κασαπίδη και σε κάθε περίπτωση, Ο Τριγώνης δεν μπορεί να το παίζει αδαής ούτε να σφηράει αδιάφορα! Και καλό είναι να θυμάται δύο παριμίες:
    1) Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί
    2) Εκεί μου μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι!

  • Είναι γνωστή η τακτική του Φωλίνα ,τον έχουν μάθει και οι ….πέτρες!
    Σε άλλους κατακρίνει τον Περιφερειάρχη ότι δεν του δίνει αρμοδιότητες
    και σε άλλους λέει τα αντίθετα….!!!!
    Εξ άλλου του μαρτυράει και η μέχρι τώρα διαδρομή του…πόσα κόμματα άλλαξε!!!
    Τα Γρεβενά δεν έχουν σωτηρία μ αυτούς που εξέλεξαν…
    Αυτή είναι η αλήθεια…
    Τους ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα…
    Ο ποιο λαϊκιστής που πέρασε ποτέ από την ΠΕ Γρεβενών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι