kozan.gr: Κοζάνη: Τίμησαν, το πρωί της Παρασκευής 17/11, τη μνήμη του Πολυτεχνείου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

17 Νοεμβρίου 2023
11:49

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την 50η επέτειο εξέγερσης των ηρωικών αγωνιστών του Πολυτεχνείου, πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης  ενώ συμμετείχε το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης καθώς και φορείς της περιοχής.

 

10 σχόλια

  • Γλυκές φατσούλες τα δύσμοιρα τα παιδιά στην Πλατεία με τα γαρύφαλλα στα χεράκια τους που δηλητηριάζεται η συνείδηση και η ψυχούλα τους από τις ιστορικές ανακρίβειες…

    Και για να πείτε περί δεξιάς και φασισμού, αξίζει να διαβάσουμε τον Ριζοσπάστη της 10ης Φεβρουαρίου 1974 (86 μέρες μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου), όπου καταδικάζει την εξέγερση στο Πολυτεχνείο ως “προβοκατόρικη ενέργεια των πρακτόρων της ΚΥΠ”.

    Χρόνια πολλά και…. περαστικά μας!

  • Μα τι γελοιότης! Αγγίζει τα όρια της γραφικότητας πλεον. Μην το βροντοφωνάζετε άλλο πόσο βολεμένοι είστε οι της διαβόητης γενιάς του Πολυτεχνείου!ΕΛΕΟΣ!

  • Η περιβόητη συνομοταξία των πράσινων και κόκκινων συνδικαλιστων της περιοχής και λίγοι μπλέ. Η γενιά του Πολυτεχνείου ,που εδρεψε τους καρπούς της …….ανελέητα.Κρατικοδίαιτοι και δεητζήδες καμαρώνουν ,για το παρελθόν τους. Σε ευνομούμενες και ανεπτυγμένες πολιτείες ….θα βοσκούσαν πρόβατα.

      • Παιδιά απλά πηγαίνετε εσείς που δεν είστε κρατικοδιαιτοι και της γενιάς του Πολυτεχνείου. Να πάτε πολλοί ώστε αυτοί που κατηγορείτε να εξαφανιστούν στο πληθος σας. Θα σας περιμένω του χρόνου να βρεθούμε στην πλατεία. Η ακόμα καλύτερα την 1η Μαϊου. Συμφωνοι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι