Απορίες αναγνώστη γιατρού στο Kozan.gr σε σχέση με διαγωνισμό που υπέβαλε τα χαρτιά του για πρόσληψη στο νοσοκομείο Κοζάνης

17 Νοεμβρίου 2023
17:54

 

Προκηρύχθηκε μία θέση Διευθυντού για το νοσοκομείο Κοζάνης. Έκανα τα χαρτιά μου και στα τυπικά προσόντα μετά τη μοριοδότηση ήμουν 2ος και μετά την προσωπική συνέντευξη από τη 2η θέση στα τυπικά προσόντα βρέθηκα στην 4η θέση. Αναρωτιέμαι τι απάντησα λιγότερο; Πώς απάντησε ο 4ος ώστε να βγει 1ος και να είναι ικανότερος; Πού απάντησα λάθος; Που υστερούσα τελικά και από τη 2η θέση βρέθηκα 4ος;

 

 

44 σχόλια

    • .Αν ειστε απο αλλο μερος καλα σε κανανε και σε κοψανε.Γιατι ερχεστε εδω παιρνετε τις θεσεις και μετα φευγετε για τα μερη σας η για Θεσ/νικη και τα νοσοκομεια μενουν χωρις γιατρους μεχρι μετα απο χρονια να προκηρυχτει ξανα η θεση.Εμεις θελουμε γιατρους που θελουν να μεινουν στον τοπο μας κι οχι τουριστες.

  • ειλικρινά απορώ προς τι η απορία !, η απάντηση δόθηκε και δίνεται καθημερινά πολλάκις (και όχι ΠΟΛΑΚΗΣ)σε όλα τα μμε, 41%, τι δεν καταλαβαίνετε ! ?

    • Το ποιο πιθανον να υστερουσες στις γνωριμιες.Γιατι με το γνωστο ρητο δεν εχει σημασια τι ξερεις αλλα ποιον ξερεις.

  • Γιατρέ,μάλον λάθος έκανες και έγραψες το πρόβλημά σου χωρίς να μας δινεις περισσότερα στοιχεία και αναγκάζεις τον καθένα από μας να γράφουμε το μακρύ και το κοντό χωρίς να έχουμε τα δεδομένα.Ετσι και εγω γραφω πως μαλλον δεν κανεις για δ/ντης.

    • ρε φιλε τι στοιχεια να δωσει ο ανθρωπος ? είχε τα τυπικα προσοντα και τον κοψανε στην προφορικη συνεντευξη γιατι… αυτη δεν μπορει να ελεγχθει απο κανενα ουτε να κανει καποιος ενσταση, το πολυ μυαλο θελει για τη συνέχεια??

  • Αγαπητέ Γιατρέ μάλλον δεν παρακολουθείς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη που καταγγέλλει τον Κ. Μητσοτάκη για κατάργηση ουσιαστικά του ΑΣΕΠ στο δημόσιο με την καθιέρωση κομματικών επιτροπών για τις προφορικές συνεντεύξεις (Νόμος Μίνα Κάγκας). Μπορείς λοιπόν και προσφύγεις στην δικαιοσύνη και να ζητήσεις την συνδρομή του ιατρικού συλλόγου. Κατά τα άλλα αλίμονο στον κόσμοπου δεν έχει χρήματα και πρέπει να πάει στα δημόσια νοσοκομεία.

  • Μα αυτός είναι ο ρόλος της συνέντευξης. Σε άλλα κράτη ίσως να λειτουργούσε σωστά, εδώ λειτουργεί κομματικά.

  • Δηλαδη ρε μεγάλε βγήκες 4ος και γκρινιάζεις; Πλάκα μας κανεις; Σε 5 χρόνια βγαίνεις στη σύνταξη , γιατί να μη κάνουν έναν νέο διευθυντή και να κάνουν έναν ο οποίος σε 5 χρόνια βγαίνει στη σύνταξη; Σου ανοίξει η θέση και δημιουργείς εντυπώσεις; Και για να τα λέμε πως γίνετε όταν προκηρύχθηκε η θέση να ήσουν τέταρτος και ξαφνικά μετά από ένα μήνα να βγήκες δεύτερος… Ήσουν 4ος από τους 5 ξαφνικά ο δεύτερος επειδή δεν υποβάλει χαρτιά έγκαιρα διαγραφεί και αντί ο 3ος να πάει 2ος και εσυ ως 4ος να πας 3ος ξαφνικά ο 3ος παρέμεινε 3ος και εσυ από 4ος πηγες 2ος;;; Μήπως να γίνει ένσταση και γιατί εσυ ευνοήθηκες;;

  • Μαλιογκα ο πρώτος βγήκε δίκαια πρώτος.

    Η συνέντευξη είναι για να σας κρίνουν εάν κάνετε ή όχι για τη θέση! Εσυ δεν έκανες και δε πήρες τη θέση! Μας κουρασες

  • Σε έζησα σαν διευθυντή ορθοπεδικής και η ορθοπεδική μεσουρανούσε με εσάς..όσοι και να πέρασαν δεν μπόρεσαν να την φτάσουν στο επίπεδο που την είχατε εσείς..σας το ξαναλέω μακριά για να έχετε την ψυχική σας ηρεμία..

  • Όταν ήταν ο μαλιογκασ διευθυντής ορθοπεδικής είχε 5 ειδικευομενους και εξυπηρετούνταν όλοι οι ασθενείς όταν έφυγε δεν πήγε ποτέ κανένας

  • Σε σχέση με σχολιαστη που χρησιμοποιει συγκεκριμένο ονομα χωρις να γνωριζουμε αν ειναι ο ίδιος ασφαλώς να δημοσιευσουμε το σχολιο αφου ταυτοποιησουμε ογτι προκειται για το συγκεκριμενο προσωπο που ισχυριζεται οτι ειναι. το τηλ. επικοινωνιας του kozan.gr ειναι 6945651705. Μπορειτε να επικοινωνησετε μαζί μας για την ταυτοποιηση της ταυτοτητας σας ωστε να μπορεσουμε να δημοσιευσουμε το σχολιο σας. Εναλλακτικά αφού μιλήσουμε τηλεφωνικά μπορούμε να αναρτησουμε και σε ξεχωριστη αναρτηση τη δική σας άποψη.

  • Φέρτε το Σαρβανη και το Μπιτζιδη!!! Αν είναι να μπει ο Μαλιογκας φέρτε τους πτολεμαιδιωτες!!!! Ντροπή Μαλιογκα !!! Μετά από όσα έχεις κάνει

  • Υπήρξατε διυθυντής στη ορθοπεδική και μαλιστα με μεγάλη επιτυχία. Τ Είσαστε από τους λιγους που εκτος απο πολυ καλο γιατρος ειστε και άνθρωπος.

    Σας ευχομαι τα καλύτερα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι