Συνεχίζει ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης τις μετεκλογικές περιοδείες, ευχαριστώντας, αυτή τη φορά, τους κατοίκους της Κερασιάς, Ροδιανής, Αγίας Παρασκευής και Λευκοπηγής για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του (Φωτογραφίες)

18 Νοεμβρίου 2023
01:04

Συνεχίζει ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης τις μετεκλογικές περιοδείες, ευχαριστώντας, αυτή τη φορά, τους κατοίκους της Κερασιάς, Ροδιανής, Αγίας Παρασκευής και Λευκοπηγής για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

 

8 σχόλια

  • Καλές οι βόλτες και οι ημερήσιες αλλά δεν προσφέρουν τίποτα. Ήδη θα έπρεπε να τρέχει να βρει λύσεις στα τεράστια προβλήματα που θα βρει να τον περιμένουν σε ένα και κάτι μήνες.

  • Σημερα στη λαικη γνωρισα και φυσιογνωμικα το νεο δημαρχο Κοζανης.Αφου χαιρετηθηκαμε και του ευχηθηκα να ειναι γερος και καθε επιτυχια στα νεα του καθηκοντα,διαπιστωσα απο την εστω και ολιγολεπτη συζητηση πως δεν εκανα λαθος που στο δευτερο γυρο τον ψηφισα ,αν και κομματικα ανηκω στο ΠΑΣΟΚ γιατι δεν ειδα ουτε υπεροψια ουτε εγωισμους ουτε ακαταδεκτος και προπαντων απ`ολα ενημερωμενος για ολα ιδιαιτερα για τη λαικη και την περιοχη του ΟΣΕ.

    • Θα μας τσούξει όλους καλα όταν σε δύο-τρεις μήνες σβήσουν οι μονάδες του Αγίου Δημητρίου και θα κοιτάνε ο ένας τον άλλο στο δημαρχείο και στην δευακ . Οι βόλτες και τα χαμόγελα είναι καλά όταν πουλάς κουρτινοξυλα, όχι όταν έχεις εκλεγεί δήμαρχος σε ένα δήμο με τεράστια προβλήματα και τεράστιες εκκρεμότητες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι