kozan.gr: Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής 19/11, η υποδοχή του νέου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών κι Ἑορδαίας κ.κ. Εἰρηναίου – Η αρχική υποδοχή από το Δήμαρχο Εορδαίας & τους Μικρασιάτες Πτολεμαίδας στη γέφυρα Ανατολικού, η υποδοχή στην κεντρική πλατεία Φλωρίνης κι η τελετή ενθρονίσεως στον Ιερό Μητροπολιτικὸ ναό Aγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

19 Νοεμβρίου 2023
16:12

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής 19/11,  η υποδοχή του νέου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών κι Ἑορδαίας κ.κ. Εἰρηναίου. Η αρχική υποδοχή από το Δήμαρχο Εορδαίας & τους Μικρασιάτες Πτολεμαίδας στην γέφυρα Ανατολικού, η υποδοχή στην κεντρική πλατεία Φλωρίνης κι η τελετή ενθρονίσεως στον Ιερό Μητροπολιτικὸ ναό Ἁγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης.

 

Η αρχική υποδοχή από το Δήμαρχο Εορδαίας & τους Μικρασιάτες Πτολεμαίδας στη γέφυρα Ανατολικού

 

Η υποδοχή στην κεντρική πλατεία Φλωρίνης

 

 

Η τελετή ενθρονίσεως στον Ιερό Μητροπολιτικὸ ναό Ἁγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης

 

 

 

4 σχόλια

  • Από λαμπρότητες και πολυτέλειες χορτάσαμε .!
    Από Χριστιανική ταπεινότητα και την ακρίβεια πει εσένα.. Αλλά που χρόνος για τη φτώχεια τα απανταχού ιερατεία.!!!

  • αυτά γινόταν και στην εποχή του Χριστου,
    τα ιερατεία ζούσαν από το εμπόριο του ναού
    και ο Χριστός σε γαιδουρακι.
    μέχρι που πήρε το μαστίγιο και τους πέταξε όλους εξω
    με τους πάγκους τους πανηγυρτζίδικους,μαζί.

  • Γιατι ακριβως καμαρωνετε ολοι σας ?;:;?Για το κλεισιμο της ΔΕΗ?το κλεισιμο του κεντρου νεοσυλεκτων στα Γρεβενα;το κλειμο του τμηματος λογοθεραπευτων στην πτολεμαιδα;για το κλεισιμο τμηματων πανεπιστημιου στην Καστορια;το κλεισιμο δεκαδων επιχειρησεων σε ολη την Δυτικη Μακεδονια;Μια γεφυρα εχουμε και εκεινη ετοιμη να..!!!Αγροτικος και κτηνοτροφικος τομεας στο ναδιρ!!!!!Συνεχιστε να καμαρωνετε……..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.