kozan.gr: Άνοιξε τις πόρτες της και περιμένει τα μικρά παιδιά, στο Νιάημερο της Κοζάνης, η έκθεση – ρομποτικών – δεινοσαύρων (Βίντεο & Φωτογραφίες)

19 Νοεμβρίου 2023
19:53

Άνοιξε τις πόρτες της και περιμένει τα μικρά παιδιά, στο Νιάημερο της Κοζάνης, η έκθεση – ρομποτικών – δεινοσαύρων. Όλα τα εκθέματα είναι ρομποτικά, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους, που σε συνδυασμό με τη διακόσμηση του χώρου, ο επισκέπτης βιώνει την αίσθηση ότι βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά προϊστορικά ζώα. Mια “μικρή γεύση” στο βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

Παιδικό (έως 12 ετών)  8 €/άτομο

Για μεγάλους  10 €/άτομο

Οικογενειακό (2 γονείς με 2 παιδιά) 30€

 

ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Στο ταμείο της έκθεσης &
  • Στο dinosaurslive.net
  • Τηλέφωνο Πληροφοριών : 6940502756

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ :

Από 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  από 17.00 – 21.00

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ : 11.00 – 14.00 &

17.00 –  21.00

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

*τελευταία είσοδος στην έκθεση 50′ λεπτά πριν το κλείσιμο

2 σχόλια

  • Μια χαρά,, πολυ ομορφα ειναι,, αλλα πολύακριβο το εισιτήριο,, δεν σογ περνει πανω απο 15λεπτα να τα δεις ολα(μπορει να λεω κ πολυ).. περισυ πάντως ήτανε στο παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας δωρεάν..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.