kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αυτοί οι πέντε φέρεται να έχουν “κλειδώσει” για τις Αντιδημαρχίες Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολιτισμού, Οικονομικών, Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας & Πρασίνου στο Δήμο Κοζάνης

20 Νοεμβρίου 2023
09:59

 

Οδεύοντας σιγά – σιγά προς την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης στις 17 Δεκεμβρίου, όπως έγραψε νωρίτερα η στήλη, φαίνεται πως “κλειδώνουν” και τα πόστα ενόψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου. Έτσι λοιπόν την  Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών αναμένεται να αναλάβει ο Κ. Βόμβας, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού ο Γ. Ιωαννίδης, την Αντιδημαρχία Οικονομικών ο  Κ. Κουρού &  την Αντιδημαρχία Πρασίνου ο Γ. Ευκολίδης και την Αντιδημαρχία  Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας ο Β. Παπαποστόλου.

 

Η Χύτρα

 

 

 

11 σχόλια

  • Νομίζω οι καλύτερες επιλογές που μπορούσαν να γίνουν . Παιδιά γνωστά στην κοινωνία της Κοζάνης με φιλότιμο και όρεξή να εργασθούν. Ελπίζω να επιλέξει αυτούς.

  • είναι καθαρά παιδιά και δουλευτάρικα περιμένουμε έργο από όλους h πόλη μας αναστηθεί γιατί η προηγούμενη την έχoυν πάει πάρα πολύ πίσω ο μαλούτας που τον είχαμε ψηφίσει έκανε τη δουλειά του μας κορόιδεψε

  • Νομίζω ότι είναι τα κορυφαία στελέχη του συνδυασμού Κοκκαλιάρη γι’ αυτό τους προωθεί στα πιο δύσκολα. Ειδικά ο Παπαποστόλου και ο Κουρού είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους και πραγματικά γνωρίζουν τις καταστάσεις. Τώρα μόνο δουλειά. Αν τα καταφέρουν θα είναι καλό για όλους μας.

  • Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Τα μεγέθη είναι μετρήσιμα. Άσχετα τι αποφασίζει συνολικά ο κόσμός, όλοι έχουμε ιδία άποψη για το ποιος μπορεί να προσφέρει στο χώρο. Δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία ετερόφωτοι. Χρειαζόμαστε αυτόφωτους.

  • Γιατί δεν αναλαμβάνει τη Βιβλιοθήκη ο Παπαποστόλου ρε παιδιά; Πιο έμπειρος εκεί δεν γίνεται. Όχι βέβαια ότι ο κύριος Ιωαννίδης δεν είναι ικανός αλλά περιμέναμε την επάνοδο του προέδρου. Όλα καλά όμως. Καλή επιτυχία στους κύριους. Η Κοζάνη πάνω από όλα. Θα πετύχουν.

  • Νομιζω οτι πριν απο ολες θεσεις στη νεα δημοτική αρχη καλυφθηκε η θεση παρακολούθησης τοπικών σαιτ και συγγραφής σχολίων!!! Η καλή δουλεια ξεκινησε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.