H απάντηση του ΚΤΕΛ Αστικών Πτολεμαιδας σε σχόλιο αναγνώστη του kozan.gr σε σχέση με πινακίδα σήμανσης στην περιοχή της λαϊκής αγοράς

20 Νοεμβρίου 2023
10:51

H απάντηση του ΚΤΕΛ Αστικών Πτολεμαιδας σε σχόλιο αναγνώστη του kozan.gr σε σχέση με πινακίδα σήμανσης στην περιοχή της λαϊκής αγοράς.

 

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ

 

 

12 σχόλια

  • μια απορία είχε ο άνθρωπος ,τώρα τι παπατζες λέτε για νόμιμα δικαιώματα κλπ,μόνο εσεις ξερετε. και ο ιδιος ο αναγνωστης γραφει οτι ειναι νομιμο, αλλο ρωτησε. τι σας πειραξε?

  • Οπότε τώρα ξέρουμε. Το μπάχαλο είναι μια ευγενική προσφορά του Δήμου Εορδαίας. Είναι νόμιμο μπάχαλο. Και επειδή τον δήμαρχο τον ξαναψηφίσαμε πανηγυρικά, να τα χαιρόμαστε, γιατί με 75% μην περιμένετε να αλλάξει και τίποτα.
    Με το καλό δήμαρχε να παραχωρήσεις και την υπολοίπη λαϊκή αγορά.

    • Συνεχιζετε να μην γνωρίζετε και τα ρίχνετε τωρα στον δήμαρχο? Ο τωρινός δήμαρχος που κολλάει; Καποιοι μάλλον πρέπει να επισκεφτείτε έναν γιατρό γιατί απο ότι καταλαβαίνω ολα σας φταίνε. Βγειτε μιλήστε με τα ονοματεπώνυμα σας να σας παραχωρησουμε την πόλη να κάνετε εσείς το σωστό ξερόλες

    • Η απόφαση είναι του 2004 φίλε. Μήπως χρειάζεται να μάθεις να διαβάζεις αποφάσεις πριν γράψεις βλακείες για τον δήμαρχο;

  • Καλό θα ήταν όμως αυτός που γνωμοδότησε για να δοθεί η άδεια αυτή να μας απαντήσει στο εξής, ώστε να ξέρουμε.
    Τα οχήματα που κινούνται κανονικά στην οδό Καπετάν Φούφα δεν έχουν πουθενά stop. Εάν ένα όχημα συνεχίσει και πέσει επάνω σε ένα αστικό που έρχεται αντίθετα, ποιος φταίει; Αναμένουμε απάντηση.

  • Να φανταστώ ότι ο Δήμος έχει δώσει και άδεια, ώστε να αποβιβάβονται οι επιβάτες κάθε Τετάρτη μέσα στον δρόμο; Ή όχι;;

  • Υπάρχει ΣΑΦΗΣ σήμανση στο οδόστρωμα; ΟΧΙ
    Υπάρχει εξαίρεση από τον ΚΟΚ για τα μέσα μεταφοράς; ΟΧΙ
    Υπάρχει ακαταλόγιστο προς τους οδηγούς του αστικού ΚΤΕΛ Πτολεμαΐδας; ΟΧΙ
    Επιτρέπεται σε μια δημοκρατία να ερωτά ο πολίτης, ναι ή όχι; ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΝΑΙ
    Αν πιστεύει ότι έχει δίκιο ας κάνει αγωγή και να δει από το δικαστήριο πόσες κατραπακιές θα πέσουν και στο ΚΤΕΛ αλλά και στον Δήμο.
    Εναλλακτικές υπήρχαν, υπάρχουν κι αν τις αναζητήσουν θα εφαρμοστούν.

  • Η απάντηση του Προέδρου των ΚΤΕΛ ήταν σαφής και η απόφαση του Δήμου πολύ λογική.
    Εάν κάποιοι θέλουν κάτι διαφορετικό και δεν τους αρέσει η υπάρχουσα κατάσταση είναι φυσιολογικό.
    Πάντοτε υπάρχουν κάποιοι δυσαρεστημένοι.

    • Λογικότατη απόφαση ναι. Εάν χρειαστεί κι εσύ κάποια στιγμή να κάνεις όπισθεν, πράγμα που γίνεται συχνά, το ξανασυζητάμε. Όπως και να έχει όλοι κρινόμαστε. Καλή καρδιά και υγεία πάνω από όλα για όλους.

  • Βρε παιδιά, δηλαδή εσείς εκεί στην Πτολεμαΐδα προτιμάτε να κάνετε διαρκώς κύκλους για ένα μικρό κομμάτι δρόμου; Τα παιδιά που χρησιμοποιούν καθημερινά το λεωφορείο ή τους μεγαλύτερους σε ηλικία δεν τους σκέφτεστε; Κακώς ανοίχτηκε το θέμα μετά από 19 χρόνια !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.