Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας: Ημερίδα “Θέματα Ψηφιακής Υγείας και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας” το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 

20 Νοεμβρίου 2023
17:28

Η ημερίδα “Θέματα Ψηφιακής Υγείας και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας” αποτελεί μια σημαντική επιστημονική εκδήλωση που οργανώνεται από τα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) “Ψηφιακή Υγεία και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας”.

Η συγκεκριμένη ημερίδα πρόκειται να αποτελέσει ένα σημαντικό εκπαιδευτικό και ενημερωτικό γεγονός, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες υγείας, ειδικούς στην ψηφιακή τεχνολογία, στη διοίκηση υπηρεσιών υγείας και τη βιοηθική, και προσελκύοντας φοιτητές και άλλους ενδιαφερόμενους για να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με την εφαρμογή της ψηφιακής τεχνολογίας στον τομέα της υγείας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 09:45 – 13:30 μέσω Webinar (zoom).

Πρόγραμμα ημερίδας (short version)

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης της Ημερίδας

Κάντε εγγραφή στο link (φόρμα) για να λάβετε το σύνδεσμο της ημερίδας και μετά εγγραφείτε στο Webinar της Διαδικτυακής ημερίδας.

Ένα σχόλιο

  • Καλά εσείς εκεί στο ΗΜΜΥ απ’όλα τα τμήματα στην Ελλάδα με το τει στην πτολεμαίδα βρήκατε να κάνετε διατμητικό. Κάπου έλεος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.