kozan.gr: Η στιγμή που όλοι οι παρευρισκόμενοι στον Ι.Μ.Ν. Αγ. Νικολάου Κοζάνης απαγγέλλουν τον εθνικό ύμνο με αφορμή το σημερινό εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων (Βίντεο)

21 Νοεμβρίου 2023
10:41

Η στιγμή που όλοι οι παρευρισκόμενοι στον Ι.Μ.Ν. Αγ. Νικολάου Κοζάνης απαγγέλλουν τον εθνικό ύμνο με αφορμή το σημερινό εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Δείτε επίσης:

kozan.gr: Κοζάνη: Η σημερινή (21/11) επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου για τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 σχόλια

  • Χρόνια Πολλά στις ενδόξες ενοπλες δυνάμεις που κάποτε πολέμησαν για την ελευθερία μας. Σήμερα οι ένοπλες δυνάμεις είναι δυστυχώς υποχειρια του κάθε πολιτικού.Εχουν χάσει τόσο το νόημα τους, καθώς επίσης και την φύση της εργασίας τους. Ένοπλες δυνάμεις υπηρέτες των μεταναστών,νεκροθάφτης νεκρών ζωων, πυροσβέστες, και άλλα πολλά δεν είναι ένοπλες δυνάμεις αλλά τζάμπα εργάτες για την κάθε κυβέρνηση.

  • Αντί να απαγγέλλουν τον εθνικό ύμνο στην Κοζάνη, θα έπρεπε να το κάνουν στα σύνορα προστατευοντας την πατρίδα και τον λαό μας. Αντί να φορούν τις χλιδατες στολές με τις σειρές των , ένας θεός πως κέρδισαν, παρασημων θα έπρεπε να έχουν το όπλο και να κάνουν το καθήκον τους στον Έβρο και στα νησιά. Όχι να κυνηγάνε το επόμενο γραφείο με τον καλύτερο κλιματισμό και την καλύτερη καρέκλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι