Εορδαία & Koζάνη: «Ξαναχτυπούν» οι επιτήδειοι με τις τηλεφωνικές απάτες

21 Νοεμβρίου 2023
14:05

Το φόβο και τον πανικό σπέρνουν και πάλι οι επιτήδειοι με τις τηλεφωνικές απάτες, που απευθύνονται κύρια σε ηλικιωμένα άτομα, με απώτερο στόχο να αποσπάσουν διάφορα χρηματικά ποσά.

Το φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Εορδαίας & Κοζάνης βρίσκεται εκ νέου σε έξαρση, σύμφωνα με καταγγελίες αλλά και σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους δράστες να τηλεφωνούν όλο το εικοσιτετράωρο, αναφέροντας, σε «σπασμένα» Ελληνικά, ότι άτομο από το οικογενειακό ή συγγενικό τους περιβάλλον, έχει τραυματιστεί σοβαρά και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, με τον δήθεν γιατρό -ορθοπεδικό, να επιμένει για το επείγον της υπόθεσης, ενώ ταυτόχρονα ακούγονται παιδικά κλάματα και φωνές που καλούν σε βοήθεια.

Κατά πληροφορίες, μικρός αριθμός  πολιτών έφθασαν ακόμη και στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας,  για να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε  κανένα συγγενικό τους πρόσωπο που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα. Oι  αποδέκτες των μηνυμάτων αυτών, αντιμετώπισαν το θέμα ψύχραιμα, και δεν ενέδωσαν στις χρηματικές απαιτήσεις των επιτηδείων. Σε κάθε περίπτωση, τα άτομα που δέχονται παρόμοιες κλήσεις, θα πρέπει  να απευθύνονται  στην Αστυνομία, όπως και έπραξαν, ορισμένα, εκ των κατοίκων της Εορδαίας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια

  • Δεν έχω χτυπήσει ποτέ άνθρωπο στην ενήλικη ζωή μου. Είμαι 1.90 και 120 κιλά. Εάν κλείσω ραντεβού σε έναν από αυτούς, ευχαρίστως τον κάνω μαύρο στο ξύλο για να το θυμάται σε όλη του τη ζωή. Ανήθικοι άνθρωποι. Που τρομάζουν γέροντες και γονείς, με τον χειρότερο τρόπο. Λέγοντας ότι έπαθαν κάτι τα παιδιά τους. Είναι τέρμα ανήθικο αυτό. Και οι δικαστές που τους δικάζουν, πρέπει να το κρίνουν αυτό. Όχι Παρασκευή τους πιάνουμε και Δευτέρα είναι έξω. Παράγινε το κακό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.