Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος (Ε.Ο.Σ.) Κοζάνης καλεί τα μέλη του σε Ειδική Γενική Συνέλευση

21 Νοεμβρίου 2023
17:21
Κανένα σχόλιο

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος (Ε.Ο.Σ.) Κοζάνης καλεί τα μέλη του σε Ειδική Γενική Συνέλευση με θέμα τη λήψη απόφασης για την τροποποίηση ή όχι του καταστατικού, την Τετάρτη 29/11/2023 στις 20:00 μ.μ. στα γραφεία του συνδέσμου στον ψηλό Αηλιά της Κοζάνης.
Η τροποποίηση του καταστατικού θα γίνει με ψηφοφορία και αφορά στην εξειδίκευση επιμέρους σκοπών του Συνδέσμου, όπως η δυνατότητα μελών του να συμμετέχουν στην Πολιτική Προστασία, τη δυνατότητα διαχείρισης καταφυγίων από το σύνδεσμο και άλλα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που το όνομά τους αναγράφεται στον κατάλογο που έχει τοιχοκολληθεί στο γραφεία του συνδέσμου και έχει δημοσιευτεί στο site https://eoskozanis.gr/.

Προθεσμία γραπτών αντιρρήσεων κατά του καταλόγου από τα μέλη, μέχρι την Κυριακή 26/11/2023.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 6/12/2023 στις 20:00 μ.μ. στα γραφεία του συνδέσμου στον ψηλό Αηλιά της Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.