Τη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ επισκέφθηκε τη Δευτέρα 20/11/2023 ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης Ιωάννης Κοκκαλιάρης

22 Νοεμβρίου 2023
13:34

Τη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ επισκέφθηκε τη Δευτέρα 20/11/2023 ο νεοεκλεγείς  Δήμαρχος Κοζάνης, κος Ιωάννης Κοκκαλιάρης, συνοδευόμενος από τους κυρίους Ιωάννη  Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Κουρού, υποψηφίους και εκλεγέντες με το συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη».

Τον κ. Κοκκαλιάρη υποδέχθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Μαυρίδης Δημοσθένης και ο Διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, κος Τσιόπτσιας Κωνσταντίνος

Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι κύριοι Παπαγόρας Παντελής, Καφάσης Περικλής, Γρηγορόπουλος Αντώνης και Καραθάνος Δημήτριος, διευθυντικά στελέχη της εταιρίας.

Κατά την συνάντηση, ο κ. Μαυρίδης, παρουσίασε τη δραστηριότητα και το έργο της ΔΙΑΔΥΜΑ στην Δυτική Μακεδονία αναφορικά με την διαχείριση των αποβλήτων εν γένει και τον σχεδιασμό της εταιρείας για την επόμενη περίοδο, η οποία συμπίπτει με την μετάβαση στην μεταλιγνιτική εποχή.

Ο κος Τσιόπτσιας αναφέρθηκε στις ειδικές δράσεις που αναπτύσσει η ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ με το Δήμο Κοζάνης και ειδικότερα στη διαχείριση βιοαποβλήτων, Επικίνδυνων Οικιακών Αποβλήτων (ΕΟΑ), τηγανελαίων, καθώς και στη συνεργασία των δύο φορέων για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (NEUTRON κ.α.)

Τέλος αναφέρθηκε και στα μελλοντικά έργα που έχουν δρομολογηθεί στην Τοπική Μονάδα Διαχείρισης Αποβλήτων (ΤΜΔΑ) Κοζάνης, όπως η δημιουργία Κέντρου Διαχείρισης Επαναχρησιμοποιούμενων Υλικών (ΚΔΕΥ).

5 σχόλια

  • Εντελώς φιλικά, το να εμφανίζει ο δήμαρχος συνέχεια τους 2 μαζί του, δεν είναι καλή εικόνα.. Και περισσότερο για το εσωτερικό της ομάδας τους.. Και πάλι, μην παρεξηγηθώ καλοπροαιρετα το λέω..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.