Εκδήλωση με αφορμή την Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, ώρα 18:30, στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας

22 Νοεμβρίου 2023
14:06

Ο Δήμος Βοΐου σε συνεργασία με την άτυπη ομάδα νέων Σιάτιστας «Humans First» διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, ώρα 18:30, στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση ζωγραφικής έργων της Wafa Chrigui, ομιλίες ειδικών και διαδραστικό εργαστήρι αλληλεπίδρασης του κοινού με τους ομιλητές.

Φορείς που συμμετέχουν μέσω εκπροσώπων τους: Κ.Μ.Ψ.Υ. ΕΨΥΚΑ, Δικηγορικός Σύλλογος Κοζάνης, Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, Δήμος Βοΐου, ομάδα νέων Humans First

Ένα σχόλιο

  • KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο δίκαιο αγώνα σας. Όμως όσοι νόμοι και να ψηφιστούν , όσες υπουργικές αποφάσεις και να εκδοθούν, όσες εκδηλώσεις και να κάνετε….Εάν δεν υπάρχει Θεός έχω δικαίωμα να αυτονομηθώ και να διαπλάσω την Ηθική μου όπως ΕΓΩ (!) αντιλαμβάνομαι. όπως ΕΓΩ ! «Νους απομακρυσμένος από το Θεό, λένε οι Πατέρες, θηριώδης ή δαιμονιώδης».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι