Πτολεμαΐδα: To μήνυμα των διοργανωτών της εκδήλωσης με το συγγραφέα Στέφανο ξενάκη

23 Νοεμβρίου 2023
14:51

Η κάθε ημέρα φέρνει μαζί της ένα πολύτιμο δώρο, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να το αποκαλύψουμε και να το εκτιμήσουμε. Ας μην παραβλέπουμε αυτήν την αξία, ας μην αφήνουμε ανεκμετάλλευτη τη μαγεία κάθε στιγμής. Όπως ο Στέφανος Ξενάκης αναφέρει στα γραπτά του, η ζωή από μόνη της είναι ένα δώρο που αξίζει να το ζούμε πλήρως, χωρίς να το αγνοούμε.

Η πρόσφατη ομιλία μας στην Πτολεμαΐδα αποτελεί ένα λαμπερό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας. Πραγματοποιήθηκε σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, στολισμένο με την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, γεμάτο ανθρώπους, ειδικά νέους, απορροφημένους από τις ιστορίες και τις ζωντανές συζητήσεις που μας προκαλούν να αναθεωρήσουμε τις αποφάσεις και τον τρόπο ζωής μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας και συνεχίζουν να στηρίζουν τις πρωτοβουλίες μας.

Επίσης, η ευγνωμοσύνη μας εκτείνεται προς:

– Τα ΜΜΕ για την κάλυψη της εκδήλωσης.

– Τον Ζάχο Χασιώτη για την εξαιρετική φωτογραφική κάλυψη.

– Το βιβλιοπωλείο “Πασχάλης” – Τεγόπουλος Παναγιώτης.

– Το Osaka Café House and Bar για την άνετη και ζεστή φιλοξενία τους.

Χάρη σε όλους εσάς, συνεχίζουμε να γράφουμε μαζί νέα κεφάλαια στην κοινή μας ιστορία.

 Ας μοιραστούμε αυτήν την εμπειρία, ας αναγνωρίσουμε την αξία της κάθε ημέρας και ας ανακαλύψουμε μαζί το δώρο που κρύβει η ζωή.

3 σχόλια

    • Μάλλον δεν γνωρίζετε και πολλά για την πόλη μας. Καθημερινά γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις στην Πτολεμαΐδα. Να κάνετε καλύτερη αναζήτηση ή μάλλον σκέτη αναζήτηση. Όταν δεν ψάχνετε δεν έρχονται σ εσάς. Εσείς πρέπει να πάτε

      • Αλήθεια ;; ενδεχομένως εσείς ζείτε στην Πτολεμαιδα των ιδεών του Πλάτωνα..στην ιδεατη Πτολεμαιδα κι εμείς στην Πτολεμσιδα της σκληρής πνευματικής κ πολιτιστικής ένδεια…καλη μας νύχτα λοιπον

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.