Kozan.gr: Ώρα 18:45: Σταθμευμένο όχημα με alarm αναμμένα στην πλατεία Λασσάνη στην Κοζάνη παρεμποδίζε την κυκλοφορία των αστικών – Ειδοποιήθηκε η Τροχαία Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

23 Νοεμβρίου 2023
19:06

Ώρα 18:45. Σταθμευμένο όχημα, με alarm αναμμένα, στην πλατεία Λασσάνη στην Κοζάνη παρεμποδίζε την κυκλοφορία των αστικών. Ειδοποιήθηκε η Τροχαία Κοζάνης.

31 σχόλια

  • Μόνο στη Λασσανη γινεται; Στην Παυλου Μελά, Φιλίππου και Γκερτσου από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτό γίνεται. Ο Δήμος ακουει; ή πρέπει να πάμε να του το πούμε από κοντά.

      • πολύ σωστά τα λες…
        αν τους πεις και κάτι τα ακούς και άσχημα. Εκεί έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν, όπως να κάνουν πάρκινγκ την Τρίτη λωρίδα κυκλοφορίας μπροστά από τον Γερμανό και την πλατεία Γιολδαση.

  • Γιατί είναι το μοναδικό σημείο; Κατέβα πιο κάτω σε Αριστοφάνους Καταφυγίου Κλεάνθη Σταμάτη κλπ να δεις τι γίνεται. Με αλάρμ και χωρίς αλάρμ. Περνάει τροχαία, δημοτική αστυνομία τα βλέπει και

  • Όχι μόνο τις πινακίδες αλλά και το αυτοκίνητο σήκωμα με γερανό να του’ρθει κι ένα τσουχτερό πρόστιμο και να δούμε αν ο πονηρίδης αφήσει ξανά αμάξι παρκαρισμένο παράνομα….

  • Δεν έχουν τα αστικά καμία δουλειά να ανεβαίνουν μέχρι πάνω στην πλατεία Λασσάνη. Να στρίβουν στο ξενοδοχείο Ανεσις και να τελειώνει αυτό το χάλι.

  • Το ίδιο συμβαίνει συνεχώς και στον κόμβο στο my market. Το ένα ρεύμα είναι μονίμως κατειλημμένο από αυτοκίνητα που παρκάρουν μπροστά στα μαγαζιά, των ιδιοκτητών τους; αποτέλεσμα να δημιουργείται μποτιλιάρισμα στη μία λωρίδα και να μην μπορείς να βγεις στην εξωτερική

  • Αυτά και πολύ χειρότερα συμβαίνουν καθώς έχουν αποθρασυνθει οι περισσότεροι αφού έτσι κι αλλιώς άσχετοι ήταν αλλά με την εξαφανισμένη τροχαία από τους δρόμους που προσπερνάει τις παραβάσεις μπροστά στα μάτια τους κυριαρχεί η ατιμωρησία και ο ΚΟΚ που φτιάχνει στο μυαλό του ο κάθε ηλιθιος!

  • Το ότι κάθεστε και μαλώνετε μεταξύ σας, με ξεπερνάει!!!! Αντί να δείτε το θέμα πραγματικά και σε βάθος! Εγώ ήμουν εκεί, στο αυτοκίνητο για 10 λεπτά, με ένα παιδί να ψήνεται στον πυρετό!!!!! Ήθελα να το πάω στο νοσοκομείο. Και άντε εμείς είχαμε μόνο πυρετό, αν ήταν κάτι άλλο ποιο σοβαρό? Αν έπρεπε να περάσει ασθενοφόρο, πυροσβεστική? Εκεί τί θα γινόταν? Κατέβηκα και χτυπούσα τα κουδούνια από τις οικοδομές. Έλεος!!!!! Η ανευθυνότητα και η γαϊδουριά κάποιων ανθρώπων με ξεπερνάει!!!

  • Δυστυχως η δημοτική αστυνομία είναι να παρακολουθεί αν πληρώνουμε τα παρκόμετρα και να ρίχνει πρόστιμα που δεν μπορούμε πλέον να πληρώσουμε.!
    Κανα υπόγειο παρκιγκ προβλέπεται να γίνει στην πλατεία Λασανη ή θα το ξανασκεφτούμε μετά από 40 χρόνια..!!!

  • 20 χρόνια ο Κουκουλοπουλος 10 χρόνο Μαλουτας 4 χρόνια Ιωαννιδης μόνο επιφανειακές αναπλάσεις των πλατειών κάνουν χωρίς υπόγεια δημοτικά παρκιγκ . Μια βόλτα στις πόλεις της Ευρώπης θα σας πείσει για την αναγκαιότητα των υπόγειων παρκιγκ. Τα αλλά είναι σχόλια κουτσομπολιού , κοινωνικού αυτοματισμού χωρίς νόημα και ουσία.!

  • Αν το είχε αφήσει πάνω στο πεζοδρόμιο να παρεμποδιζει τους πεζούς αλλά όχι τα αυτοκίνητα κανείς δεν θα του έλεγε τίποτα. Ούτε τροχαία ουτε φασαρία, όλα καλά.
    Τα αυτοκίνητα είναι το ζητούμενο, η κυκλοφορία τους.
    Έχει δει κανείς την τροχαία να επεμβαίνει σε αυτοκίνητο που παρεμποδιζει τους πεζούς;
    Πλατείες, πεζοδρομοι γεμάτα αυτοκίνητα αλλά ποιος νοιάζεται. Αρκεί να διεξάγεται απρόσκοπτα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

  • Εγώ πάλι εκείνο που δεν κατάλαβα είναι το εξής:
    Μέλι έχει εκείνο το συγκεκριμένο σημείο στη Λασσανη και παρκάρουν συνέχεια παράνομα ή δίνουν κάποιο δώρο στον κάθε ανεύθυνο, μην πω κάποια άλλη λέξη και θιχτεί, που σταθμεύει εκεί;

  • Βέβαια όπως προαναφέρατε συμβαίνει παντού στην Κοζάνη και σε όλη την Ελλάδα το συγκεκριμένο φαινόμενο.
    Γιατί παντού υπάρχουν δυστυχώς στην Ελλάδα, πολίτες “φαινόμενα”, αρμόδιοι φαινόμενα, διοικήσεις”φαινόμενα” και εννοείται κυβερνήσεις “φαινόμενα”.

  • ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΜΕΟΝ ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ. ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΦΈΡΟΝΤΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ! ΑΝΤΕ Ν ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ , ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΆΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΩΝ.Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΆΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΙΧ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! ΑΧ ΜΑΛΟΥΤΑ ΑΧ! ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ!

  • η λογική λέει όπως αναφέρουν παραπάνω μερικοί συμπολίτες, ότι τα αστικά δεν έχουν δουλειά εκεί πια. όπως και έξω απ’την Eurobank στη Μελά που καταλαμβάνουν τον μισό δρόμο. όπως και τα κλουβάκια του φουρνου και πάει λέγοντας..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.