kozan.gr: Συναντήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 23/11, στο σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης κι αντάλλαξαν εμπειρίες & απόψεις σε σχέση με το πρόγραμμα ανταλλαγής νέων, του Erasmus+, με τίτλο: «Stop Motion, Not Rights» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

23 Νοεμβρίου 2023
20:22
Κανένα σχόλιο

Οι νέες/οι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ανταλλαγής νέων Stop Motion, Not Rights συναντήθηκαν την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στο σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, σε μια συνάντηση παρουσίασης του προγράμματος από τις/ους ίδιες/ους συμμετέχουσες/ντες και ενημέρωσης για τις ευκαιρίες ανταλλαγής νέων στην Ευρώπη. Παράλληλα, στη συνάντηση παρουσιάστηκαν τα βίντεο συμμετοχής που δημιούργησαν οι νέοι/ες κάθε χώρας, με την τεχνική Stop Motion, ενώ ακολούθησε συζήτηση για τα αποτελέσματα της δράσης, με έμφαση στα ανθρώπινα δικαιώματα. Το πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων/ Youth Exhcange, του Erasmus+, με τίτλο: «Stop Motion, Not Rights» πραγματοποιήθηκε 19-28 Οκτωβρίου, με την συμμετοχή 7 χωρών και ως κοινό σημείο συνάντησης ορίστηκε το ορεινό καταφύγιο Omanovac στην Κροατία. Σαράντα δύο νέοι και νέες από την Ελλάδα, την Ουκρανία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Κροατία, τη Βόρεια Μακεδονία και την εξωτική Κουρασάο συζήτησαν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και πιο ανοιχτά για το δικαίωμα της συμμετοχής στα πολιτιστικά δρώμενα της τοπικής κοινότητας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.