Τον πρόεδρο Μιχάλη Σακελλαρίου και τον γενικό γραμματέα Αριστείδη Οφίδη της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών υποδέχθηκαν η διοίκηση και οι μέτοχοι της αστικής συγκοινωνίας Κοζάνης

24 Νοεμβρίου 2023
13:45
Κανένα σχόλιο

    Τον πρόεδρο Μιχάλη Σακελλαρίου και τον γενικό γραμματέα Αριστείδη Οφίδη της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών υποδέχθηκαν, χθες το απόγευμα στα γραφεία της εταιρίας, η διοίκηση και οι μέτοχοι της αστικής συγκοινωνίας Κοζάνης.

    Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης που είχε την ευκαιρία από πρώτο χέρι να ενημερωθεί αναλυτικά για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των συγκοινωνιών της Δυτικής Μακεδονίας και της ελληνικής περιφέρειας.

   Το υψηλό λειτουργικό κόστος (κυρίως εξαιτίας των υψηλών τιμών πετρελαίου), οι άγονες γραμμές, οι τιμές των εισιτηρίων, η εξυπηρέτηση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, οι νομοθετικές εξελίξεις σε σχέση με την απελευθέρωση του επαγγέλματος αλλά και η συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης και των περιφερειών στην ενίσχυση του έργου των συγκοινωνιών, μεταξύ άλλων βρέθηκαν στο επίκεντρο της εποικοδομητικής συνάντησης.

     Ο κ. Αμανατίδης άκουσε με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των παρισταμένων και εξέφρασε την πρόθεσή του να εξετάσει τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, στο κομμάτι των αρμοδιοτήτων του, με την ανάληψη των καθηκόντων του καθώς τόνισε τον κοινωνικό χαρακτήρα του παραγόμενου έργου.

                                                         ΤΟ Δ.Σ. ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.