Πετάει για Πλατανιά ο Σάββας Κοτταρίδης του Μακεδονικού Κοζάνης

24 Ιουλίου 2017
15:26

Αύριο Τρίτη 25/7 ο νεαρός μεσοαμυντικός του Μακεδονικού Κοζάνης πετάει για Χανιά (από τη Θεσσαλονίκη) όπου θα ενσωματωθεί το απόγευμα με την ομάδα  Κ 20 του Πλατανιά.

Ο 18χρονος κατεβαίνει στην προετοιμασία της Κ20 , ύστερα από εισήγηση του κ Παράσχου  και θα μπει στο μικροσκόπιο του προπονητικού τιμ της ομάδας των Χανίων αλλά και του προπονητή  κ.  Γιώργου  Παράσχου με το που θα γυρίσει από την προετοιμασία της μεγάλης ομάδας από την Βουλγαρία.

Ο Σάββας Κοτταρίδης είναι γεννημένος το 1999 και είχε δύο πολύ καλές χρονιές με τον Μακεδονικό Κοζάνης στο Α’  τοπικό ΕΠΣ Κοζάνης.

7 σχόλια

  • Σταματήστε να διαφημίζεται ως εμπόρευμα τα παιδιά! Καταλήγετε να είστε επικίνδυνοι για τα παιδιά οι παράγοντες των σωματείων συνήθως με τις ευλογίες των γονέων, με αποτέλεσμα να φουσκώνετε τα μυαλά των παιδιών και σε λίγα μόλις χρόνια να τερματίζουν τις όποιες καριέρες τους οι οποίες ενώ στα άλλα κράτη μόλις αρχίζουν, στην δική μας χώρα τελειώνουν στα 20 -και- στα 22.
    Ένα πρέπει να είναι το σύνθημα: Προπόνηση, καταρχάς δημιουργία καλού αθλητή, προπόνηση, επιλογή προπονητών που έχουν γνώσεις από την αρχή, πολύ καλή γνώση των βασικών του κάθε αθλήματος,υπομονή, ταπεινότητα, δημιουργία καλού χαρακτήρα, εξέλιξη, ανάδειξη.

    • Το οτι ειναι ενα παραδειγμα προς μιμηση…ουτε περναει απο το μυαλό σου να φανταστω;…μακαρι ολα τα 18χρονα plus να ασχολουνταν με τον αθλητισμο(σε οποια μορφη) και οχι στις φραπεδιες και στα φρεντο…ελεος με τους τοξικοαρνητικους πιαχ…

      • Από τον τρόπο που εκφράζεσαι και χωρίς σοβινιστική διάθεση φαίνεσαι ως η κυρά Κατίνα γειτόνισσα που και καλά θίχτηκε από την παραπάνω αλήθεια.
        Σε συγχωρώ τελείως γιατί δεν έχεις ουδεμία σχέση με τον αθλητισμό και απλά ίσως αγωνιάς για να δεις κάποια ημέρα το παιδί σου να γίνεται ένας άλλος Μέσσι, ένας άλλον Ρόνάλντο κτλ μέσα από τον οποίο θα ζήσεις και εσύ μία καλύτερη ζωή.
        Τα παραπάνω λόγια μου δεν αναφέρονται αποκλειστικά στο παλικάρι, το οποίο ούτε που γνωρίζω και μακάρι να πάει ψηλά, αλλά σε μια πραγματικότητα που δυστυχώς υπάρχει στο “Ελλάντα”, οφείλετε κυρίως στους παράγοντες και στους γονείς κυρίως και έχει καταστρέψει πολλές χιλιάδες παιδιά. Σε συγχωρώ και μπορείς να επιστρέψεις στους καφέδες με τις φίλες σου…

        • Το κυρα κατινα το παραβλεπω…γιατι απο κει φαίνεται το επιπεδο σου…δεν μπορει εσυ “κυριε” να τσουβαλιαζεις τον οποιοδηποτε…απο τα λογια σου φαινεσαι πως εισαι μισογυνης…το τι ειμαι εγω δε σε αφορα…λυπαμαι πολυ που υπαρχουν “τέτοιου ειδους” ανδρες δεν περιμενω απο σενα να με συγχωρεσεις…αυτον τον ρολο τον εχει ο θεος…οσον αφορα το σχόλιο μου…ναι επικροτώ τετοιες προσπαθειες…τωρα αν εσυ θίχτηκες γιατι δεν κατάφερες να πας εσυ παραπερα ή τα παιδιά σου στο ποδοσφαιρο…δε σου φταιει το παλικαρακι

          • Κυρία μου. Όλες τις γυναίκες που διατηρούν την θηλυκότητα τους και παραμένουν “γυναίκες” τις λατρεύω και τις σέβομαι υπέρ του δεόντως. Με εκνευρίζουν τρομερά ωστόσο κάτι τσόκαρα ημιμαθή τα οποία έχουν άποψη για όλα και κάνουν μεγάλη ζημιά. Τις βλέπουμε και σε μερικά γήπεδα που παίζουν τα παιδιά τους και είναι χειρότερες από χουλιγκάνες. Μιλάμε για την κατάρα των παιδιών τους…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι