prwtoselida


       

Η Σταυρούλα Σιαμόγλου από την Κοζάνη, Διδάκτορας Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών

24 Νοεμβρίου 2023
18:07

Με την ολοκλήρωση της Τελετής Καθομολόγησης των Διδακτόρων του Πανεπιστημίου Πατρών, η Κοζανίτισσα Σταυρούλα Σιαμόγλου ανακηρύσσεται Διδάκτορας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών και ολοκληρώνει με επιτυχία έναν ακόμη ακαδημαϊκό και ερευνητικό κύκλο.

Η Dr. Σταυρούλα Σιαμόγλου απασχολείται ως μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών στο γνωστικό αντικείμενο της Φαρμακογονιδιωματικής και Φαρμακοεπιγονιδιωματικής αιτιολογίας της φαρμακευτικής απόκρισης και την Εξατομίκευση της Θεραπείας. Είναι Φαρμακοποιός MSc στις Φαρμακευτικές Επιστήμες και την Τεχνολογία και η διδακτορική διατριβή της είχε τίτλο «Επιγενετική της εξέλιξης και των υποτύπων του Μυελοδυασπλαστικού συνδρόμου και Φαρμακοεπιγονιδιωματική αιτιολογία της Εξατομίκευσης της Θεραπείας με απομεθυλιωτικούς παράγοντες».

7 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στην Σταυρούλα μας.Μας έχει κάνει όλους περήφανους.Συγχαρητήρια και στους γονείς της να την χαίρονται και να την καμαρώνουν. Καλή σταδιοδρομία στη ζωή της.

  • Θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στην ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ για την Απόκτηση του Διδακτορικού της τίτλου και την αγόρευση της σε ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας Ευχόμαστε λαμπρή πορεία και τα καλύτερα στην ζωή της !.

  • Πολλά συγχαρητήρια στην κοπέλα! Πολλά συγχαρητήρια και στους άξιους γονείς της που τους κάνει τόσο περήφανους!
    Καλή σταδιοδρομία με υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι