Διάθεση τροφίμων προς τον Χριστιανικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας ” Καλός Σαμαρείτης” από την Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Κοζάνης

25 Νοεμβρίου 2023
00:17

Η ανθρωπιά και η στήριξη των συμπολιτών μας που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, αποτελούν βασικές αξίες και είναι έννοιες συνυφασμένες με την ταυτότητα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Σε συνέχεια των δράσεων της κοινωνικής ευαισθησίας, προσφοράς, εθελοντισμού και στα πλαίσια της εξωστρέφειας η Ένωση, προέβη την 24 Νοεμβρίου 2024 στην διαθεση τροφίμων προς τον Χριστιανικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας ” Καλός Σαμαρείτης”. Με στόχο την επισιτιστική στήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας ” Καλός Σαμαρείτης” ιδρύθηκε το 1942 στην Πτολεμαΐδα, με σκοπό την παροχή βοήθειας στον συνάνθρωπο, υλικής και πνευματικής. Παρέχει δωρεάν συσσίτια σε άπορους και κάθε υλική βοήθεια ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ευχαρίστησαν την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, για την διάθεση των τροφίμων και εξήραν τον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στη συνεχή κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.

Όλους, μας ενώνει η κοινή ανάγκη να προσφέρουμε σε κάποιον συνάνθρωπο μας ή σε μια ομάδα ανθρώπων ή σε ένα ίδρυμα και ο εθελοντισμός είναι ένας τρόπος μέσω του οποίου αυτό επιτυγχάνεται. Ο εθελοντισμός και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο μας, βρίσκεται μέσα μας, ας ψάξουμε ο καθένας μας να τον βρούμε κάνοντας μια κοινωνία ομορφότερη βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Την Ένωση εκπροσώπησαν στην εν λόγω δράση, ο πρόεδρος Βότσης Σιδέρης, ο αντιπρόεδρος Αβραμίδης Γεώργιος και η ταμίας Ιωαννίδου Παρασκευή.

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο σε όλους εκεί στον Καλό Σαμαρείτη. Γίνεται πολύ δουλειά που φαίνεται χωρίς τυμπανοκρουσιες. Άνθρωποι με μεγαλείο ψυχής βοηθούν συνανθρώπους μας. Έχουμε χρέος να στηρίξουμε όλοι αυτή την προσπάθεια όπως μπορεί ο καθένας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.