kozan.gr: Καταφύγι Βελβεντού: Επιχείρηση της πυροσβεστικής για τον εντοπισμό δύο ορειβατών, που έδωσαν το στίγμα τους, κοντά στη θέση Γιούρτια

25 Νοεμβρίου 2023
21:17

 

Επιχείρηση της πυροσβεστικής για τον εντοπισμό δύο ορειβατών, που έδωσαν το στίγμα τους κοντά στη θέση Γιούρτια (ευρύτερη περιοχή Καταφυγίου Βελβεντού), ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, οι δύο ορειβάτες, κατεβαίνοντας από την κορυφή, φέρεται να έχασαν τον προσανατολισμό τους. ‘Ηδη δυνάμεις της πυροσβεστικής, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βελβεντού, μέλος του ΕΟΣ Κοζάνης αλλά και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Κοζάνης) κατευθύνονται στο σημείο των συντεταγμένων που έδωσαν οι δύο ορειβάτες.

kozan.gr

 

6 σχόλια

  • Τώρα αυτό έχει λογική! Ορειβάτες την ώρα που όλοι μιλάνε για επιδείνωση του καιρού βάζουν σε κίνδυνο την ζωή τούς και κατ επέκταση την ζωή τον σωστικών συνεργείων.

  • Ευχωμε να βρεθούν το συντομότερο….. Ο καιρός είναι χάλια , και δεν ξέρουμε και σε τι κατάσταση θα είναι οι συνάνθρωποι μας .Μετά μέ το καλό να τους έρθει και ο λογαριασμός….. Τίς επιχείρησης εντοπισμου με τα έξοδα των. Ωπος γίνεται στην Ευρώπη , Εμείς σαυτα δεν είμαστε ακόμη Ευρώπη. Τα χόμπυ πληρώνονται ,από τους ίδιους και όχι από το κράτος….. Προς γνώσιν και συμμόρφωση…

  • Τι φταίνε κάποιοι συμπολίτες μας λόγω θέσης εργασίας να διακινδυνεύουν την ζωη τους……..εξετείας κάποιων ΑΜΥΑΛΛΩΝ!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.