kozan.gr: «Ράγισαν» καρδιές, με τις συγκλονιστικές περιγραφές τους, θύματα τροχαίων ατυχημάτων καθώς και συγγενείς αυτών – Tα σπαρακτικά λόγια που συγκίνησαν όλους όσους βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 26/11 διάλεξη στο Πνευματικό Κέντρου Κρόκου, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα Τροχαίων Ατυχημάτων» (Βίντεο)

26 Νοεμβρίου 2023
16:01

«Ράγισαν» καρδιές, με τις συγκλονιστικές περιγραφές τους, θύματα τροχαίων ατυχημάτων καθώς και συγγενείς αυτών. Tα σπαρακτικά λόγια που συγκίνησαν όλους όσους βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 26/11 στη διάλεξη, που διοργάνωσε η Τροχαία Κοζάνης, στο Πνευματικό Κέντρου Κρόκου, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα Τροχαίων Ατυχημάτων».

H μητέρα του Ζήση Δαζάνη ενός παιδιού που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα το Σεπτέμβριο του 2018, όταν μία ολόκληρη πόλη (Κοζάνη) θρηνούσε για την απώλεια τριών παιδιών

 

 

Η συγκινητική μαρτυρία της Δραγατσίκας Μαγδαληνής που επέζησε από το προαναφερθέν πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα το Σεπτέμβριο του 2018

 

H συγκινητική μαρτυρία του Αρχιφύλακα της Ελληνικής Αστυνομίας που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το 2018

kozan.gr: Διάλεξη στο Πνευματικό Κέντρου Κρόκου, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα Τροχαίων Ατυχημάτων», πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 26/11 (Bίντεο 20′ & 37 Φωτογραφίες)

 

Ένα σχόλιο

  • Για όλα αυτά ένα νοσοκομείο στηρίζει την κοινωνία και η κυβέρνηση πάει να το κλείσει με μεθοδευμένη υποστελέχωση. Για να μάθει ο κόσμος τι έρχεται….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.