prwtoselida


       

kozan.gr: Χ. Κουζιάκης, τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις», που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 26/11: “Παρά τη γενική διαπίστωση της ποιοτικής μας πληρότητας (ως συνδυασμός), δε μπορέσαμε να πείσουμε ότι είμαστε η καλύτερη επιλογή αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή, εγώ, ως επικεφαλής, επιβαρυνόμουν από κριτική για κομματική ταύτιση…” (Φωτογραφίες & Βίντεο)

26 Νοεμβρίου 2023
19:51

Το απόγευμα της Κυριακής 26/11/ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης «Κοβεντάρειο» πραγματοποιήθηκε η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» στην οποία  συμμετείχαν μέλη και φίλοι του συνδυασμού. Τα θέματα ήταν:

  • Απολογισμός της απερχόμενης Συντονιστικής Επιτροπής
  • Συζήτηση – τοποθετήσεις για την μέχρι τώρα πορεία της Δημοτικής Κίνησης και το αποτέλεσμα των εκλογών
  • Εκλογή νέας Συντονιστικής επιτροπής

Ο επικεφαλής του συνδυασμού κι υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, στις εκλογές του Οκτωβρίου, Χ. Κουζιάκης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Παρά τη γενική διαπίστωση της ποιοτικής μας πληρότητας (ως συνδυασμός), δε μπορέσαμε να πείσουμε ότι είμαστε η καλύτερη επιλογή αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή, εγώ, ως επικεφαλής, επιβαρυνόμουν από κριτική για κομματική ταύτιση…”

n.gr:

18 σχόλια

  • Δυστυχώς εκείνο που δεν κατάλαβε ο τόπος να ζεις είναι ότι ενώ απέτυχε στην διοίκηση του Δήμου, δεν εκανε καμμία αυτοκριτική για τους λόγους της αποτυχίας και τα σφάλματα που διέπραξε με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να επανακτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου που τότε την ψηφισε

    • Μάλλον από την υπερβολική επιτυχία των πρώην και νυν κουράστηκε. Τι να πρωτοθυμηθω, τον περιφερειακό δρόμο που δεν έχει η πόλη, το τρένο που δεν έχει, το αεροδρόμιο που πρακτικά δεν έχει, τον δρόμο για Αθήνα που δεν έχει ή το κολυμβητήριο που δεν έχει; Ένα σοβαρό έργο έγινε που προετοιμάστηκε πριν 30 χρόνια και εννοώ την τηλεθέρμανση και που πλέον πνέει τα λοίσθια. Εκεί μείναμε στο ένα έργο προ 20ετιας. Συγχαρητήρια κυρίως στους δημότες που ψηφίζουν, τους περνάνε για πρόβατα προφανώς γιατί είναι.

  • Ούτε ένας, μα ούτε ένας δεξιός ή κεντροδεξιός υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο. Γιατί άραγε; Η πολιτική αγκύλωση στο αριστερό προφίλ τους απέτρεψε όλους.

  • Η πλειοψηφία του Κόσμου ψήφισε Κουζιάκη και Κοκαλιάρη για να διώξουν τον Μαλούτα. Στην δεύτερη Κυριακή όμως άξιζε να βγεί ο Κουζιάκης ,διότι είναι γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης.Ο κόσμος δεν ενδιαφέρθηκε για το τι’επραξε ο συνδυασμός την προηγούμενη φορά,τον ενδιέφερε να φύγει ο Μαλούτας.Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο ο Κουζιάκης υπερτερούσε απο τους άλλους συνηποψηφιους του σαν προσωπικότητα. Την επόμενη φορά άς ελπίσουμε να τον έχουμε Δήμαρχο ,αν φυσικά θα το θελήσει.

  • Κύριε Κουζιάκη δήλωσες κμη Συριζαίος προεκλογικά, και μαλιστα ότι έχεις το πιο ποιοτικό ψηφοδέλτιο αντικειμενικά. Τότε και οι πολίτες της Κοζάνης αντικειμενικά ψήφισαν και σου έδωσαν την τρίτη θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι