kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ο Παναγιώτης Ματιάκης για την προεδρία της ΔΕΥΑ Κοζάνης

27 Νοεμβρίου 2023
08:51

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, το πρόσωπο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει την Προεδρία της ΔΕΥΑ Κοζάνης, στη νέα αυτοδιοικητική θητεία του Γ. Κοκκαλιάρη, είναι ο νεοεκλεγείς, Εργοδηγός Κατασκευών, Π. Ματιάκης.

Η Χύτρα

6 σχόλια

  • Χα χα!!Μεγαλες κουβεντες εκστομισε προεκλογικα ο συγκεκριμενος για τα εργα που εκτελουν ο δημος και η ΔΕΥΑΚ….για να τον δω τωρα…που θα τα “ελεγξει” και καλα ολα…

  • Δεν τον γνωριζω τον κυριο,αλλα οτι και να ειναι απο αυτους που ηταν τωρα καλυτερος θα ειναι.Κ.Ματιακη στο μυαλο σου να εχεις ενα πραγμα:πως η Κοζανη πληρωνει το ακριβοτερο νερο σε ολη την Ελλαδα εξαιτιας συτων που μας διοικουσαν τοσα χρονια.Φροντισε να χασουμε την πρωτια.Αυτο θα περιμενει ο λαος που σας ψηφισε.

  • Πρέπει να διαβάσει πάρα πολύ και να μάθει πάρα πολλά και να προσπαθήσει υπερβολικά αν θελεινα διοικήσει τη Δευακ,αν και τώρα όλα είναι εναντίον της

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.