Σχόλιο αναγνώστη του kozan.gr: Μια επιχείρηση τόσων εκατομμυρίων δε μπορεί να έχει κανονικά το υποκατάστημά της και όχι αυτού τους είδους τα προκάτ ταμεία;

27 Νοεμβρίου 2023
11:13

Tι θα γίνει επιτέλους με το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Κοζάνη. Εδώ θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας; Ειδικά τώρα το χειμώνα μέσα στο κρύο; Μια επιχείρηση τόσων εκατομμυρίων δε μπορεί να έχει κανονικά το υποκατάστημά της και όχι αυτού τους είδους τα προκάτ ταμεία;

 

27 σχόλια

    • Αυτό δεν είναι λόγος που δικαιολογεί την εικόνα που παρουσιάζει η εταιρία και μάλιστα στην περιοχή που κυρίως δραστηριοποιείται εδώ και εβδομήντα χρόνια και έπεται και συνέχεια. Μια περιοχή που εξακολουθεί να την έχει πρώτη στις προτιμήσεις της μεταξύ των διαφόρων παρόχων. Είναι, αν μη τι άλλο, θέμα πρεστίζ για την εταιρία αλλά και σεβασμού προς την πελατεία της και την ιστορία της στην περιοχή.

    • Εσένα περίμεναν να τους το πεις μόνο που υπάρχουν κ άνθρωποι κάποιας ηλικίας που δν έχουν γνώσει να το κάνουν αυτοί δλδ τι θα γίνουν,όλο εξυπνάδες είστε.

    • Γιατί λοιπόν ετοιμάζουν το νέο κατάστημα εδώ και ένα χρόνο σχεδόν; Αφού δε χρειάζεται. Για πες μας πανεξυπνε high tech τύπε. Όλο εύστοχα σχόλια μερικοί..

  • Μα δεν ειναι μονο οι λογαριασμοι για πληρωμη που δεχονται μονο με καρτα απο οσο ξερω υπαρχουν βλαβες διακοπες και πολλα αλλα και πρεπει να περιμενεις μιση ωρα και παραπανω με παγωνια εκει εξω .αλλα ειπαμε ελληνικο κρατος.

  • Δυστυχώς κανείς δεν μας υπολογίζει
    Τα σταθερά της τηλέφωνα δεν απαντούν ,δεν μπορείς να εξυπηρετήθεις,αλλά τα στελέχη παίρνουν μπόνους,γιατί λένε έχουν πετύχει κερδοφορία,ενώ μας έχουν χρεώσει με απίστευτα ποσά που δεν μπορουν να αιτιολογήσουν

  • Εδώ δεν έχουν οι τράπεζες ταμεία και γκρινιάζουμε για τη ΔΕΗ. Να μάθετε το e-banking και να σταματήσετε τις άσκοπες βόλτες, 2024 έχουμε.

    • Καταρχήν εσύ μπορεί να γουστάρεις, αλλά οι υπόλοιποι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε τραπεζοϋπάλληλοι!

      Η ΔΕΗ εδώ και μήνες έχει ρημάξει το κατάστημά της και δεν ενδιαφέρεται ούτε για τους πελάτες ούτε και για τους υπαλλήλους της. Δεν ενδιαφέρεται για κανέναν και για τίποτα, αφού τα κέρδη της έρχονται κυρίως απ’ το δίκτυο διανομής: όποιον πάροχο και νά ‘χεις, τελικά η ΔΕΗ κερδίζει!

  • Εδώ μας έχουν πολίτες τρίτης κατηγορίας ο τόπος που για πάνω από μισό αιώνα παρείχε φως σε όλη την χώρα και σήμερα ζούμε την άπαξιωση και την ντροπή αυτού που λέγετε ΔΕΗ για τους πολίτες εδώ και έναν χρόνο ντροπή σας κοματισκυλα δυστυχώς καμία παρέμβαση από τους τοπικούς άρχοντες σε αυτον τον εξευτελισμό του πολίτη σας ντροπή σας.

  • Δε χρειαζόμαστε εξυπνάδες απο μερικούς μερικούς. Λύσεις χρειαζόμαστε σα κοινωνία.
    Αφού ακόμα δε καταλαβαίνουμε οτι δε μας σεβονται και μας έχουν σα ζώα τι προκοπή να περιμένουμε σε αυτό τον τόπο

    αα και που σαι αμα σε διώξουν επειδή μπορεί να γίνει η δουλειά σου απο το ίντερνετ μην έρθεις εδώ να γκρινιάξεις. αντε παραπέρα εξυπνάκηδες

    • Η φράση “μας έχουν σαν ζώα” ενισχύει την πεποίθηση ότι υπάρχει έλλειψη πολιτισμού στην περιοχή. Διότι ο πολιτισμός μιας περιοχής φαίνεται από την συμπεριφορά μας προς τα ζώα. Με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουμε εμείς τα αδύναμα όντα μας αντιμετωπίζουν και οι εξουσιαζοντες. Ισχύει ότι δεν μας σέβονται. Τροφή για σκέψη το γιατι χρησιμοποιούμε ακομα τέτοιες παρομοιώσεις έστω και ως ‘τρόπο του λέγειν.”

  • Από όσο ξέρω τους λογαριασμούς του ρεύματος δεν τους πληρώνεις μόνο σε ένα κατάστημα μπορείτε να βρείτε πού αλλού πληρώνεται η ΔΕΗ και να πάτε εκεί ή στην τελική αλλάξτε πάροχο και πάτε σε κάποιον ο οποίος έχει γραφεία σε κλειστό χώρο

    • να σου κοβουν το ρευμα για 270 ευρω και να περιμενεις εκει 1 ωρα στην παγωνια δεν ειναι θεμα ετσι;δεν πειραζει οταν ξυπνησει ο κοσμος θα ειναι αργα

  • Η πόλη κατάντησε ερείπιο.Εφυγα στην Θεσσαλονίκη και ηρέμησα.Την κατάντησαν την Κοζάνη να μην δουλεύει τίποτα από υπηρεσίες να έχει την παραπάνω φτώχεια ως πόλη από όλες να μην κυκλοφορεί άνθρωπος τα καταστήματα να πεινάνε και να είναι όλοι καταθλιπτικοί με το χαλί αυτό.

  • Ντροπή στην ΔΕΗ ντροπή σας έχετε ηλικιωμένους μέσα στο κρύο…Να φύγουν όλοι στις άλλες εταιρείες..Να το κλείσετε μια και καλή

  • Την ανικανότητα του κράτους και την “πονηριά” αυτόν που ψηφίζουμε, δεν θα την διορθώσουν, ούτε οι γνώσεις για το διαδίκτυο, ούτε και αυτοί που κάνουν babysitting.
    Τα προβλήματα αυτού του κράτους θα λυθούν, όταν και αν αυτοί που μας κυβερνάνε κατά καιρούς, δουν αυτό το κράτος, σα να είναι το σπίτι τους και όχι η κότα με τα χρυσά αυγά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι