prwtoselida


       

kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Tοποθετήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία (Φωτογραφία)

27 Νοεμβρίου 2023
12:43

 

Tοποθετήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία.

 

 

9 σχόλια

  • αυτό το κουρκουλουκι, του 1950, είναι δεντρο;
    στην Αλβανία αυτά τα έχουν πάνω στα γραφεία τους!!!
    ούτε ένα όμορφο και πανυψηλο δενδρο;
    θα ξοδεύοσταν;μάλλον.

  • Όλοι με γνώμη και άποψη, αλλά μόνο για τους άλλους. Όλοι αυτοί που κράζουν, τι έχουν κάνει για το κοινό καλό? Δεν σας αρέσει ο Πλακετάς, αλλά δεν είδα και κανέναν άλλον να βρίσκει άτομα για να κατεβάσει ψηφοδέλτιο, άρα δεν ήταν ικανοί… Ας βοηθήσουμε όλοι τον αγώνα που κάνει ο κάθε δήμαρχος που προσπαθεί και ας αφήσουμε την κλάψα από τον καναπέ μας

    • Ο Πλακετάς δεν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Εορδαίας.Είχαμε κι άλλον υποψήφιο δήμαρχο για την περιοχή μας.Και να λέγεται η αλήθεια,οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι ήταν από όλους τους πολιτικούς χώρους,δηλ.από Πασοκ ή από ΝΔ.Οι υποψήφιοι όμως δημοτικοί σύμβουλοι του άλλου υποψήφιου δημάρχου ήταν μόνο από τον χώρο του ΚΚΕ,όπως κι ο υποψήφιος δήμαρχος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι