Παρουσίαση του Κλιματικού Συμβολαίου του Δήμου Κοζάνης, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στις 18.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

29 Νοεμβρίου 2023
12:32

Παρουσίαση του Κλιματικού Συμβολαίου του Δήμου Κοζάνης, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στις 18.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

7 σχόλια

  • Lol, βαρύγδουποι τίτλοι άνευ περιεχομένου. Καλό θα είναι να γίνει και ένας οικονομικός απολογισμός για το πόσο μας έχει κοστίσει μέχρι τώρα όλο αυτό.

  • Ασχοληθείτε και με καμιά σοβαρή δουλειά εκεί στον Δήμο.
    Γι αυτό οι πολίτες σας έστειλαν στα αζήτητα.
    Ξεχάσατε την καθημερινότητα και ασχολούσασταν με τα πιο ανώδυνα.

  • Το κύκνειο άσμα του Μαλούτα. Απ’ το Γενάρη θα μας απαλλάξει απ’ την παρουσία του κι ελπίζουμε να επανέλθει η σοβαρότητα στο Δήμο. Να δούμε μόνο μη μείνουμε ξανά με την ελπίδα …

  • Τα παραμύθια με τους ασπρους δρακους για να αυγατίζει το κλάσερ συνεχίζονται και εμεις χωρις κολυμβητηριο
    Τελος Δεκεμβριου μπάρμπα Λαζαρακη τραβα για τριαντάφυλλα με τον Γιωργο, χαλαρα και δειτε απλα ποσα παραμυθιο πουλησατε

  • Ναι, περιμένεις σοβαρότητα με το τουρλουμπουκι του Κοκκαλιαρη;;;; Που δεν έχει ούτε έναν καταλληλο να αναλάβει Διοίκηση, Τεχνική Υπηρεσία πλην οδηγών ορυχείων; Καλά, καρτέρα…ο Δήμος δεν είναι μαγαζάκι με κουρτίνες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.