prwtoselida


       

Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ Κοζάνης – Ζήσε ιστορικές στιγμές!

29 Νοεμβρίου 2023
13:30

⚪🔴𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛𝗗𝗔𝗬🔴⚪
🏆ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 🏆 Super League 2
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  – ΑΓΩΝΑΣ ΕΞ ΆΝΑΒΟΛΗΣ
⚽️ ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ 🆚 ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023
🕙 15:00  📌🏟  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΔΑΚ)

💪 Ζήσε τις ιστορικές στιγμές που σου προσφέρει η ομάδα μας μετά από πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να λείψεις! Το γήπεδο της Κοζάνης πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο και ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα μας στη νίκη!
🔥 Ενώνουμε τις φωνές μας και δημιουργούμε καυτή ατμόσφαιρα των τελευταίων για να γίνουμε όλοι μαζί ο 12ος παίκτης!
🟦 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Φοράω κόκκινη μπλούζα μου και ξοδεύω την ενέργειά μου για να στηρίξω την Κοζανάρα μας!

⚪🔴🎫 Η ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ενημερώνει τους φιλάθλους της.
Ενόψει του εντός έδρας εξ αναβολής 9ης αγωνιστικής ημέρας του Α΄ Ομίλου του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ Φ.Σ. και ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’, σήμερα Τετάρτη  29/11 στις 15:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα.
⁣Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την διεξαγωγή του σημερινού αγώνα.
Aπαγόρευση κυκλοφορίας στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων στις κάτωθι οδούς:
• Δαβάκη, από την συμβολή της με την οδό Ηρακλέους έως την είσοδο του Στρατοπέδου ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ.
• Ολυμπιάδος, από την συμβολής με την οδό Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου έως την συμβολής της με την οδό Δαβάκη. • Σταδίου, από την συμβολή της με την οδό Ηρακλέους έως την συμβολή της με την οδό Ολυμπιάδος.
Από τις εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι των ανωτέρω οδών κατά τη μετάβαση από και προς τούς ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης των οχημάτων τους, στρατιωτικά και λοιπά οχήματα εξυπηρέτησης τον Στρατοπέδου ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ, καθώς και οχήματα άμεσης ανάγκης.
Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 13:00 έως 18:00 ώρα της Τετάρτης 29-11-2023.

Για τους φίλους της ομάδας που είναι μακριά, μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα τηλεοπτικά  απο τον παρακάτω σύνδεσμο.
https://www.youtube.com/watch?v=g_Xav0Nnr_c

#Season #Matchday #kozanifc #kozanarapamegera #SuperLeague2 #SL2
Kiefer
📱📸 KOZANI FC New Media

6 σχόλια

  • Ηρεμηστε κύριοι δεν συμβαίνει και κάτι ούτε συντρέχουν λόγοι τέτοιοι για όσα αναφέρετε
    Ένα απλό ματς είναι

  • Πρώτο ημίχρονο είδαμε το orasi TV να κάνει γαργαρα ένα πέναλτυ της Κοζάνης χωρίς να δείχνει ξανά τη φάση,ένα διαιτητή να φοβάται να δείξει κάρτα σε μαρκαρίσματα παιχτών του ΠΑΟΚ Βου,και απ’ ότι φαίνεται γενικά τα λεφτά μας γλιτώσαμε όσοι δεν πήγαμε.

    • Ο καθένας βλέπει ότι θέλει, καλό είναι να πας σε οφθαλμίατρο. Μέσο youtube την φάση την έδειξε 2 φορές, καθώς στο youtube ο διαιτητής έδειχνε και κάρτες και στην Κοζάνη και στον ΠΑΟΚ. Τώρα στο orasi Τν μήπως έδειχνε άλλον αγώνα.

  • Μπαοκ εισαι υποτακτικοι σε μια ομαδα αδιαφορη που την εχουν κερδισει ολοι και εδω ηρθε να παιξει τελικο. Αλλα καλα να μας κανουν με Μακεδονικο γαργαρα, με Καμπανιακο γαργαρα και εδω τελικο. Τον ολυμπιακι κοροιδευε και εγινε χειροτερος.

    • Ο παοκ με την Κοζάνη είναι ισόβαθμοι δηλαδή και την Κοζάνη την κέρδισαν όλοι και η Κοζάνη ήθελε να κερδίσει μόνο τον παοκ.Η ομάδα σου που παίζει η δεν έχει ομάδα στην Β εθνική γιατί με αυτά που γράφεις δεν είσαι φίλαθλος της Κοζάνης αλλά είσαι αντιπαοκ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι