Super League 2: Τζάμπα ήττα για την Κοζάνη με σκορ 0-1 στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β – H βαθμολογία

29 Νοεμβρίου 2023
18:09

Τζάμπα ήττα για την Κοζάνη  με σκορ 0-1 στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β .

Είναι απ’ αυτά τα παιχνίδια που όταν έχεις καλή απόδοση και  χάνεις σωρεία ευκαιριών  λες πως και το ισόπαλο αποτέλεσμα θα ήταν άδικο.

Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και η μπάλα τιμωρεί δικαιώνοντας τον Όσιμ που τη χαρακτήρισε Πόρνη.

Πολύ καλύτερη η Κοζάνη τα είχε όλα  αλλά της έλειψε το γκολ Κι όταν δε πετυχαίνεις γκολ τότε μοιραία θα το δεχτείς Ο ΠΑΟΚ Β με ένα πολύ νεανικό ρόστερ  που άντεξε στην πίεση έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον ήρωα της συνάντησης  Μοναστηρλή πήρε μεγάλο διπλό με σκόρερ τον Γκούμα  στο 80′ Ο σκόρερ γεννημένος το 2005 είχε μπει πριν 5 λεπτά αλλαγή στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος στο  39′   με τον Βρακά Η Κοζάνη από την άλλη φωνάζει για μια περίπτωση πέναλτι στο 9′ σε ανατροπή του Καλλέργη

Τα αποτελέσματα
9η αγωνιστική
Κοζάνη –  ΠΑΟΚ Β’  0-1
ΑΕΚ Β’ – Καμπανιακός (30/11)

Βαθμολογία

Λεβαδειακός 23
ΑΕ Λάρισας 18
Μακεδονικός 16
Νίκη Βόλου 15
Αναγέννηση Καρδίτσας 14

ΠΑΟΚ Β 13
Κοζάνη 13
ΠΟΤ Ηρακλής 11
Αιολικός 11
Καμπανιακός 6
Απόλλων Πόντου 5
ΑΕΚ Β 4
Αλμωπός Αριδαίας 0

*Ο Αλμωπός Αριδαίας αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα

Επόμενη αγωνιστική – 12η
ΠΟΤ Ηρακλής – Κοζάνη
ΑΕΚ Β’ – Αιολικός
ΠΑΟΚ Β’ – Λεβαδειακός
Καμπανιακός – Μακεδονικός
ΑΕ Λάρισας – Νίκη Βόλου
Απόλλων πόντου – Αναγέννηση Καρδίτσας

**εκκρεμεί ο αγώνας

10η αγωνιστική
ΑΕΚ Β’ – Κοζάνη

 

matiesstasport.blogspot.com

2 σχόλια

  • Η άμυνα που κάνει ο ψηλός κεντρικός αμυντικός της Κοζάνης στην φάση του γκόλ του ΠΑΟΚ Β’είναι τουλάχιστον αστεία.Πώς λοιπόν ήταν τζάμπα ήττα;Στις δηλώσεις του ο προπονητής της Κοζάνης είναι σωστό που λέει ότι χάσαμε γκόλ,αλλά καλό και πρέπον ήταν να πεί ότι στην φάση του γκόλ δεν αντιδρασαμε αμυντικά σωστά.Θα μου πείτε λεπτομέρεια;Οχι είναι η πραγματικότητα.Στο ποδόσφαιρο βελτιωνεσαι όταν βλέπεις την πραγματικότητα.

  • Έτσι, για να καταλάβετε ότι αυτός ο οργανισμός θα έκανε τα πάντα για το μακεδονικό, τις Σέρρες, την Ξάνθη. Μάθετε τα παιδιά σας να είναι παοκ πάνω απ όλα…. μπεεεεε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.